Filmové události #13/23: Clint Eastwood připravuje svůj finální snímek, je tu i trailer k novému filmu Wese Andersona

S novinkami přišel i režisér Scotta Pilgrima.

Clint Eastwood chystá své poslední dílo. Edgar Wright oznámil nové dílo ze světa Scotta Pilgrima. V prvním traileru se představila Asteroid City. Seriál The White House Plumbers má také ukázku. Klip nabídl i dokument s Jeremy Rennerem. Je tu i spot k novému Disney animáku Mezi živly. A trailer zveřejnili i tvůrci třetího pokračování Trollů. Jsou tu novinky ke kreslenému filmu Wish.  Questlove chystá live action adaptaci Aristokoček. V nových fotografiích se představila Lady Gaga jako Harley Quinn v pokračování Jokera. Třetí Deadpool má hereckou posilu. Organizátoři blížícího se Comic-Con Prague zveřejnili další novinky.

#13/23

Dvaadevadesátiletý herec, režisér a scenárista Clint Eastwood se chystá do důchodu. V uplynulém týdnu oznámil, že chystá poslední film své kariéry. Pod autorským snímkem, který momentálně nese pracovní název Juror #2, se Eastwood podepíše režijně i scenáristicky. Jedná se o thriller, který sleduje porotce na soudu ohledně vraždy, který si v jeho průběhu začíná uvědomovat, že může být zodpovědný za smrt oběti a čelí tak morální bitvě o to, jak se při souzení chovat.

Režisér Edgar Wright (Soumrak mrtvých, Baby Driver, Poslední noc v Soho) zase oznámil novinky týkající se jeho populárního snímku Scott Pilgrim proti zbytku světa. Film se má dočkat anime adaptace, ve které se vrátí představitelé hlavních rolí (Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Brie Larson, Aubrey Plaza nebo Brandon Routh), kteří propůjčí hlasy kresleným verzím svých postav. Wright tak uvedl ve svém příspěvku na Instagramu.

V prvním traileru se pak představil snímek Asteroid City, nový počin režiséra a scenáristy Wese Andersona. Snímek jako vždy nabízí bohatý herecký ansámbl, objevují se zde např. Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Rupert Friend, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe, Margot Robbie nebo Jeff Goldblum a další. Asteroid City vstoupí do kin v druhé polovině června.

S ukázkou přišel i pořad The White House Plumbers, který sleduje skutečný příběh vlastních politických sabotérů Nixona, kteří stáli za Watergate, E. Howarda Hunta a G. Gordona Liddyho a toho, jak omylem svrhli prezidenta, kterého se snažili ochránit. V hlavních rolích se zde objevují Woody Harrelson a Justin Theroux. Pětidílná série bude k vidění na HBO od května.

Je tu také oficiální klip k Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview. Jedná se o první rozhovor, který Renner poskytl po své tragické vánoční nehodě, kdy ho při odklízení sněhu přejel sněžný pluh a herec přitom utrpěl vážná zranění. Nyní se o celé události rozhodl poprvé promluvit, interview bude k vidění na Disney+ od 6. dubna.

Spot má i nový animák studia Pixar – Mezi živly. Ten se zaměřuje na Ember a Wada, kteří žijí ve městě, kde spolu přebývají čtyři živly: oheň, voda, země a vzduch. Snímek má naplánovanou premiéru na letošní červen.

Na podzim se pak dočkáme třetího pokračování animáku Trollové. V něm zjišťuje Poppy, že Branch byl kdysi součástí boybandu BroZone spolu se svými bratry Floydem, John Dorym, Sprucem a Clayem. Když je však Floyd unesen, Branch a Poppy se vydávají na dobrodružství, aby dali dohromady ostatní bratry a zachránili Floyda.

Novinky tu jsou i ke kreslenému snímku Wish z produkce Disney. V něm se má podle posledních zpráv objevit Chris Evans v roli záporáka, hlavním postavám pak propůjčí hlasy Alan Tudyk a Ariaan DeBose. Tento animovaný muzikál bude mít premiéru letos v listopadu, v době stého výročí studia Disney.

Disney pak také chystá hranou adaptaci své klasiky Aristokočky. Režie se má ujmout hudebník Questlove. Má se jednat o napůl live-action verezi, více informací však zatím není známo.

První fotografie tu jsou k pokračování Jokera. V sequelu, nesoucí podtitul Folie à Deux, se má objevit Lady Gaga v roli Harley Quinn. Ta se nyní představila v nových fotografiích k filmu, na nichž je její postava lépe k vidění. Premiéru má Joker: Folie à Deux naplánovanou na říjen 2024.

S hereckými novinkami pak přišlo třetí pokračování Deadpoola. V tom se má nyní objevit i Matthew Mcfayed, kterého mohou diváci znát z pořadu Boj o moc. V Deadpoolovi 3 si dále zahraje Ryan Reynolds, Hugh Jackman nebo Emma Corrin. Snímek by měl vstoupit do kin na podzim 2024.

Na závěr pak něco z domácího prostředí. Blížící se Comic-Con Prague opět přišel s dalšími novinkami. Herec Graham McTavish, který nedávno zrušil svou účast, se na akci nakonec přeci jen objeví, oznámil tak sám v krátké zdravici. Kromě toho pak organizátoři oznámili, že se na akci objeví autor Čtyřlístu Jaroslav Němeček, Josef Dvořák z Návštěvníků či Elodie Grace Orkin ze Stranger Things.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací