Prehistoričtí giganti vycenili tesáky a nahnali diváky na slavnostní premiéru Jurského světa do IMAXu

jursky_svet_plakat_imaxMareš, Troška, Kloubková i Vojtek neodolali svodům vyhynulých ještěrů.

Jurský park jsme poprvé navštívili v roce 1993 (Steven Spielberg), kdy se ambiciózní milionář John Hammond rozhodl oživit prehistorickou faunu i floru. Útěk před krvežíznivými neochočenými „mazlíčky“ s pařáty a ostrými zuby na sebe nenechal dlouho čekat. Na úprk jsme se dali ještě ve dvou pokračováních z roku 1997 a 2001. Po letech je zábavný park otevřen znovu. Tentokrát se režie chopil Colin Trevorrow, který nás bere na atrakce, které denně navštíví tisíce lidí. Ale jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánkem pro vodu, až se ucho utrhne. Honba za většími senzacemi a zisky narazí na někoho, kdo by raději něco zakousl.

Téměř osobní setkání s T-Rexem či velociraptory s chutí přivítaly desítky zvědavých diváků. Slavnostní premiéra akčního dobrodružství Jurský svět se totiž konala v kině IMAX ve 3D. Projekci na obřím plátně si přišli vychutnat například Zdeněk Troška, Leoš Mareš, Roman Vojtek, Josef Karas, Kamila Špráchalová, David Gránský, Kristina Kloubková či Eva Perkausová. Připravený byl i povedený fotokoutek s vyhynulými plazy. Přiblížit jste se k nim mohli dokonce na dosah ruky a rozhodně jste nemuseli mít strach, že o ni přijdete.

Jak to na slavnostní premiéře Jurského světa v kině IMAX vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_jursky_svet_obr_01

premiera_jursky_svet_obr_02

premiera_jursky_svet_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací