Filmové události #32/15: Coenové čistí peníze, Ronda hraje sebe samu, PEZ nám chutná

nightmare_on_elm_street_2010_poster1Chcete si dát do těla?
 
 
Jelikož tělesné aktivitě se tradičně vyhýbám v pasivním i aktivním slova smyslu, nikdy se snad nestanu obětí teroristického útoku, o jehož rekonstrukci se snaží Mark Wahlberg. Na druhou stranu, nikdy nebudu natolik zdatný jako herečka Ronda Rousey. Co se dá dělat, jsem asi odsouzen, abych se flákal a donekonečna snil o fantastických zvířatech, dracích, potažmo dinosaurech a k tomu se ládoval něčím sladkým pro děti.
 

 
Stálí kamarádi v Bostonu

Režisér Peter Berg (Bitevní loď, Deepwater Horizon) pro sebe zřejmě získá Patriots’ Day, další ze snímků o bombovém útoku na bostonský maraton. O hlavní roli policisty Eda Davise zase usiluje jeden z jeho producentů Mark Wahlberg. Spolu s režisérem již natočil válečné drama Na život a na smrt. V současnosti připravují i výše uvedený Deepwater Horizon.


 

Coenovic špinavý zisk

Bratři Coenové začnou pracovat na scénáři podle knihy Černé peníze od Rosse MacDonalda a nevylučují ani případnou režii. Detektiv Lew Archer je na začátku děje najat bohatým mladíkem, aby našel jeho snoubenku, jež ho upustila s bohatým Francouzem. Vyšetřováním ovšem přijde na tajemství staré sebevraždy, gamblerského dluhu a praní špinavých peněz.


 

Monopol na dinosaury nikdo nemá

Colin Trevorrow nastínil chystané pokračování Jurského světa. Dinosauři již nebudou izolováni v jednom zábavním parku a zřejmě je začne klonovat vícero firem po světě. Vzhledem k ději posledního snímku můžeme očekávat použití veleještěrů ve válečných střetech.


 

Smutný Smith vesele nahradil Jackmana

Will Smith převzal roli ve snímku Collateral Beauty, nedávno uvolněnou Hughem Jackmanem. V dramatu režiséra Alfonso Gomese-Rejona upadne vedoucí oddělení reklamy (Smith) do deprese a kolegové se jej budou snažit vyléčit nekonvenčním způsobem.


 

Krotitelky duchů a Mizerové utíkají z Jumanji do Temné věže

Sony oznámilo data premiér mnoha svých titulů. Mezi ty nejzajímavější patří:

Ženský remake Krotitelů duchů přijde do kin o týden dříve – 15. července 2016.

Sedm statečných stále zůstanou muži a strach do srdcí desperátů zasejí 23. září 2016.

Underworld 5 proti sobě znovu postaví upíry a vlkodlaky 21. října 2016.

Chris Pratt a Jennifer Lawrence si prožijí romanci na vesmírné lodi v Passangers od 21. prosince 2016.

Nová verze fantasy Jumanji přivede džungli do civilizace 25. prosince 2016.

Temná věž od Stephena Kinga bude lákat poutníky od 13. ledna 2017.

V Resident Evil 6 naposledy povstanou mrtvoly 27. ledna 2017.

Mizerové 3 vrátí do terénu duo černošských policistů 17. února 2017. Jejich čtvrtý díl připadá na 3. července 2019.

Edgar Wright předvede svou novinku Baby Driver 17. března 2017.

Barbie zaútočí s plnou silou 2. června 2017.

Film podle videohry Uncharted se vydá hledat poklad 30. června 2017.


Vrací se Ridley do vesmíru?

Informace magazínu Total Film, naznačují, že Ridley Scott začne brzy natáčet pokračování Promethea, konkrétně v lednu 2016.


 

Další lovci fantastických zvířat

Colin Farrell byl obsazen do harrypotterovskéo spin-offu Fantastická zvířata a kde je najít. Nevíme, koho má hrát, ale snad mu nehrozí proměna v jedno ze zvířat, jako v nedávném Humrovi. Další neznámou roli získala Jenn Murray (Brooklyn) a desetiletá Faith Wood-Blagrove ztělesní dívku jménem Modesty.


 

Doupě Warnerů s draky od Hasbra

Společnost Warner Bros. si plácla s hračkáři z Hasbra a zahajuje přípravu nové série podle deskových fantasy her Dračí doupě. Již teď má k dispozici hotový scénář prvního díla od Davida Johnsona (Červená Karkulka, Hněv Titánů). Pokud se již vyhneme hrůzovládě Profiona a Damodara, mělo by to být v pohodě.


 

Freddyho splněný sen

Johnson neoživuje pouze fantasy světy. Podle dalšího z jeho scénářů chce New Line Cinema natočit nový reboot Noční můry z Elm Street. Před pěti lety skončil obdobný pokus neúspěchem, vrátí se nyní Freddymu Kruegerovi důstojnost?


 

Vrána – Never more?

Studio Relativity nedávno zbankrotovalo. Opět se tak zkomplikovaly plány na potížemi stíhaný remake fantasy thrilleru Vrána.


 

Star Wars: Slečna Feťák?

Luke Skywalker není jediný, kdo se v galaxii Star Wars ocitl na druhé straně válečné barikády než jeho otec. Tedy pokud věříme informacím filmového šťourala známého jako El Mayimbe o spin-offu Star Wars: Rouge One. Hlavní postava v podání Felicity Jones je podle něj dcerou námezdního lovce Boby Fetta. Sám si svou informací ovšem není zdaleka jist.


 

Dvakrát očištěný Frank

Frank Grillo si zapakuje roli „Seržanta“ v hororu Očista 3. V minulé části chtěl využít noci, kdy je vše legální, aby pomstil své dítě. Místo vraždy však nakonec chránil nevinné.


 

Lahodné hvězdy

Společnost EMA se nadchla pro bonbónky PEZ a jejich legendární dávkovače. Producent Lee Neson prohlásil, že pro celovečerní animák stvořili on a scénáristka Cameron Fey unikátní svět s ambicí dojmout mnohá srdce.


 

Ronda Znovuprožívající

Mistryně bojových uměních a začínající herečka Ronda Rousey (Expendables: Postradatelní 3, Rychle a zběsile 7) si zahraje hlavní roli ve vlastním životopise My Fight / Your Fight. Osmiletou holčičku, která ztratila otce, si parně zahraje někdo jiný, ale jinak nám vzestup tvrdé bojovnice ukáže ten nejpovolanější.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací