Filmové události #33/15: Sto nábojů stačí, Ren není příjmení, Jason do každé domácnosti

22_jump_street_titulky_p23Slavte, pistolníci!
 
 
Tyto události se budou určitě hezky číst fanouškům střelných zbraní. Cizinec jim nabídne sto nábojů a možnost někoho odkrouhnout. Pro bývalého zabijáka mafie bude pistole spíše něco jako část vlastního těla, jak tomu bylo jistě i ve westernové realitě seriálu Deadwood. Střílet mohou i policista Mark Wahlberg, detektivové v noirovkách a hrdinové 21 Jump Street. A konečně zbraně potřebujeme, abychom pozabíjeli lidi, díky nimž můžeme každý rok dočasně vraždit legálně.
 

 
Stokrát tě střelím za svůj zpackanej život!

Tom Hardy produkuje snímek podle komiksu 100 nábojů, v němž zřejmě sám skončí jako hlavní hrdina. Série nabízí řadě rozdílných postav zajímavou volbu. Jistý agent Graves za nimi přijde se zbraní, přesně sto náboji a důkazem, že jistá osoba jim zkazila život. Pokud použijí právě tyto poskytnuté nástroje k jejímu odstranění, nikdo je nebude stíhat…


 

Jeden přidrzlý plavčík

S Dwaynem Johnsonem se ve filmu Pobřežní hlídka zřejmě objeví i Zac Efron jako horkokrevný plavčík s malou úctou k pravidlům.


 

Znovuotevření saloonu

David Milch, tvůrce slavného televizní ho westernu Deadwood, přinesl dobrou zprávu fanouškům tohoto předčasně ukončeného seriálu. Společností HBO projevila zájem o snímek, který by děj dovedl k uspokojivému konci.


 

Víš, s kým spíš?

Mark Wahlberg si zahraje v komedii Partners. Jeho detektiv z Los Angeles prožije vášnivou noc s neznámou ženou a okamžitě se do ní zamiluje. Pak se z ní však vyklube agentka FBI a jeho nadřízená v nadcházejícím případu.


 

Lákavá pochmurnost na Křivoklátě

Ve čtvrtek 20. 8. začne na českém hradě Křivoklát třetí ročník přehlídky starých noirovýh filmových lahůdek Noir Film Festival. Jako první svůj žánr představí Lovcova noc z roku 1955. Kromě starých kusů, jako například těch v sekci Orsona Wellese, jsou připraveny remaky, promítané po originále (Noc a město, Křížem krážem) i noirové parodie (Mrtví muži nenosí skotskou sukni, Falešná hra s králíkem Rogerem). Akce bude zakončena v neděli 23. 8.


 

Střílí, střílí mašinka

William Friedkin, zodpovědný za režii thrillerů Brouk nebo Zabiják, se vrhne na adaptaci krimirománu The Winter of Frankie Machine od spisovatele Dona Winslowa. Bývalý zabiják mafie Frankie Machianno alias Frankie Machine se má vrátit z „důchodu“, aby zprostředkoval setkání dvou zločineckých organizací. Bohužel se jedná o léčku, jež má Frankieho připravit o život. Friedkin k dramatu také napíše scénář.


 

23 Jump Street bez dozoru

Tvůrčí dvojice Chris Miller a Phil Lord se v současnosti musejí věnovat spin-offu o Hanu Solovi. To ovšem znamená, že sequel ze série 21 Jump Street si vezme na starost někdo jiný.


 

Ruský vazbič ze školky

Titulní roli v novém Policajtu ze školky hraje podle serveru TheWrap švédský herec Dolph Lundgren, tedy Ivan Drago z Rockyho IV. Ve školce bude hledat zmizelou flashku s informacemi o programu na ochranu svědků.


 

Star Wars: Epizoda I – Tajemství J.J. a Kyla

J.J. Abrams dle vlastních slov rozhodně nehodlá režírovat Star Wars: Epizodu IX (i když o Epizodě VII kdysi říkal totéž). Během nedávných rozhovorů navíc prozradil zajímavosti o jménech hlavních postav, z nichž mimo jiné vyplývá, že padouch Kylo se jmenuje „Ren“ podle nového řádu uživatelů Síly – „Rytířů Renu (Rena?)“.


 

Star Wars: Epizoda II – Boba se zdržel v sarlaccovi

Problémy má jeden ze starwarsovských spin-offů, zaměřený prý na Bobu Fetta. Zhlédnout jej budeme moci až roku 2020, o dvě léta později oproti původním plánům.


 

Co zničí reputaci Avengers?

Po zhlédnutí Ant-Mana je určitě nejeden marvelovský závislák zvědavý na další část třetí fáze z dobrodružství slavných superhrdinů. Captain America: Občanská válka je postaví proti sobě kvůli  touze vlády po jejich větší kontrole. Současné zprávy naznačují, že krizí způsobí Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), když se pokusí překazit teroristický útok Crossbonese (Frank Grillo) a mnoho nevinných lidí tak přijde o život.


 

Předvánoční hráč

Ready Player One, souboj hráče s korporací ve skutečné i virtuální realitě pod taktovkou Stevena Spielberga, se dostane do kin 15. prosince 2017.


 

Ty nejsi výjimečný? Ty jsi výjimečná?

Liga výjimečných, adaptace komiksu Alana Moora a Kevina O’Neill, je považována za katastrofu. Podle producenta Johna Davise si studio Fox uvědomilo, kde udělalo chybu a nyní připravuje remake orientovaný na ženskou hrdinku, či hrdinky. Jelikož ve známé partě viktoriánských dobrodruhů byla jedinou dámou Mina Harkerová z Drákuly, nikdo z onoho prohlášení není příliš moudrý.


 

Pátek třináctého každý týden!

Americká televizní společnost The CW se chystá pro malou obrazovku zužitkovat ságu Jasona Voorheese – Pátek třináctého. Případný seriál by měl být celkově realistický a sledovat detektiva, jehož se slavným zabijákem pojí zmizení bratra. Totéž plánuje The CW s milostným dramatem Zápisník jedné lásky.


 

Nakopat nové otce zakladatele!

Herec Frank Grillo se podělil s veřejností o detaily příběhu hororu Očista 3. Jeho Leo Barnes se společně s další postavou (zřejmě Carmelem Johnsem v podání Michaela K. Williamse) spojí, aby bojovali proti „systému“.


 

Bruno chce perník!

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 2 mají nového režiséra. Po Tommym Wirkolovi přebírá pochodeň nováček Bruno Aveillan.


 

Prudička duchů

Winona Ryder potvrdila účast na pokračování filmu Beetlejuice, kde si opět zahraje Lydii Deetzovou, nevítaného hosta v domu dvou duchů.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací