Be2Can nabízí to nejlepší z filmových festivalů

be2can_2015_plakatSnímky, které oslnily porotu i diváky proslulých festivalů v Cannes, Berlíně a Benátkách na jednom místě!
 
 
 
Od 7. do 14. října můžete zhlédnout nejúspěšnější snímky letošních festivalů v rámci druhého ročníku Be2Can. Ve 44 kinech České i Slovenské republiky budou promítány cenami ověnčené kousky jako například Victoria, jenž získala Stříbrného medvěda, vítěz letošního Berlinale Taxi Teherán, Zlatou palmou oceněný Dheepan, sociální drama Hlavu vzhůru nebo na Zlatého lva nominované biografické drama Pasolini. Nebude chybět ani exkluzivní host, Clara Royer, jenž stojí za scénářem k filmu Saulův syn, vítěze Velké ceny na letošním Cannes a zároveň maďarského kandidáta na Oscara.

Pokud váháte, jak si z unikátní přehlídky vybrat, vyzkoušejte kupříkladu zpracování klasické látky, Macbetha s Michaelem Fassbenderem a Marion Cotillard. Každopádně si nenechte ujít díla oceňované a méně komerční produkce, Be2Can vám nabízí to nejlepší.

Co: Be2Can

Kdy: 7. – 14. října 2015

Kde: ve 44 kinech České i Slovenské republiky

Podrobnosti: Be2Can
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací