V seriálu Zlatá labuť se bude řešit mateřství, a to nejen ústřední hrdinky

Ukradené šperky za ztraceného syna.

Marek (Jan Dolanský) se v seriálu Zlatá labuť snaží dostat k lupu, který je ukrytý někde v několikapatrovém obchodním domě. Aby se šperky opět ocitly v jeho rukách, vydírá Báru (Marta Dacingerová) a neštítí se využít i ta nejbolestivější tajemství.

Marek totiž Báře tvrdí, že jejich společný syn nezemřel, je stále naživu a ví, kde se nachází. Navíc, v dětském koutku ve Zlaté labuti někdo zapomněl malého chlapce. Je možné, že je to právě jejich ztracený syn?

Tvůrci a televizní ukázky dále prozrazují, že to není jediné dítě na obzoru. Markéta (Bára Bočková) oznámí Petrovi (Adam Vacula), že s ním čeká dítě. Může jí Petr věřit? Je Markéta opravdu těhotná nebo je to plán Dietrichových, jak popostrčit k akci váhavého snoubence?

Horké chvíle zažívají i další postavy. Jak dopadne manželství Ireny Maškové (Kristýna Ryška) a Lukáše Maška (Robert Mikluš)? A jak ho ovlivní klavíristka Marta (Kamila Trnková), prodavačka Alena (Simona Lewandowská) či Wilhelm Gruber (Jaroslav Plesl)?

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací