Nový trailer k akčnímu dramatu Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek

Mezinárodně úspěšné anime na velkém plátně.

Za filmem Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek, který vznikl na motivy původních příběhů a postav z mangy “Saint Seiya” od Masami Kurumada, stojí režisér Tomek Baginski a trio scénáristů Josh Campbell, Matt Stuecken a Kiel Murray. V akčním dramatu hrají Mackenyu, Famke Janssen, Madison Iseman, Diego Tinoco, Mark Dacascos, Nick Stahl a Sean Bean.

Necelé dva měsíce před uvedením ságy do kin tvůrci zveřejnili nový trailer, který naznačuje, jak bude atmosféra magického anime vypadat. Příběh se točí kolem svéhlavého pouličního teenagera se jménem Seiya (Mackenyu), který bojuje o peníze a pátrá po své ztracené sestře. Když jednoho dne náhodou objeví své mystické síly, ocitne se ve světě válčících svatých, kde reinkarnovaná bohyně potřebuje jeho ochranu. Zda bude chtít přežít a zaujmout místo mezi Rytíři zvěrokruhu, bude si muset sáhnout na dno, obětovat úplně vše a přijmout svůj osud.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 25. května 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací