Slavnostní premiéra Pan proběhla pod dohledem ozbrojených pirátů

pan_2015_plakatKordy vytasit, je čas navštívit Zemi Nezemi.
 
 
 

Do multikina CineStar Anděl připlula obří nafukovací pirátská loď a přivezla s sebou nejen partu pirátů s krásnou vílou, ale i slavnostní premiéru fantasy dobrodružství Pan a spoustu hostů. Foyer kina se proměnilo v zábavný park, kde se bavili kluci, holky, ale i dospělí. Hravé já předvedl například režisér Jiří Menzl a herec David Gránský, kteří se ozdobili nefalšovaným pirátským kloboukem. Pobavit se s dětmi do kina přišli i Aleš Háma, Jan Potměšil, Hanka Kynychová či Petra Faltýnová. Lucie Benešová se na akci objevila nejen po boku syna, ale i (možná) budoucí snachy.

Snímek Pan vyprávějící příběh malého chlapce ze sirotčince, který je unesen do Země Nezemě, je plný krásných a originálních kostýmů. To, co měl na sobě Petr Pan (Levi Miller), Černovous (Hugh Jackman), Hook (Garrett Hedlund) či Tiger Lily (Rooney Mara), si můžete na vlastní oči prohlédnout ve vitrínách, které jsou umístěné v kině před pokladnami.

Fotogalerii z akce naleznete na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací