Čadkova Tančírna hostila natáčení hudební romance Decibely lásky

Pili jste spolu Colu a sbírali céčka?

Že je natáčení filmu Decibely lásky, kde zazní spousta hitů Michala Davida a dalších pecek, v plném proudu, bezesporu víte. Herce i s tvůrčím týmem byste nejčastěji potkali v Plzni, na jeden víkend se ovšem všichni přesunuli do pražské Tančírny Petra Čadka, který je i hlavním choreografem všech tanečních čísel.

Na parketě jsme mohli vedle dvou hlavních představitelek Anety Vrzalové a Betky Bartošové vidět i Lucii Vondráčkovou, která přiletěla až z Kanady. Dvojnásobná maminka ukázala, že tancovat umí pořád parádně, i když Marmeládu už nejspíše skladuje jenom ve spíži. Boky rozhýbali i staří známí ze StarDance. Výkony tanečníků Alice Stodůlkové a Michala Kurtiše nás již nejednou uhranuly.

Jak to hercům v Tančírně jde, se přišel osobně podívat i hitmaker Michal David. Ten samozřejmě neodolal a se všemi se přímo na place vyfotografoval i s klapkou v ruce. Pokud jste jeho fanouškem, určitě vás potěší, že v Decibelech lásky neuslyšíte pouze jeho písně, ale uvidíte i samotného zpěváka, který si zahraje sám sebe. Hudební romance by se v našich kinech měla objevit 11. února 2016.

Fotogalerii z akce naleznete na našem oficiálním Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací