Dvojice italských bratrů instalatérů Mario a Luigi zavítala na premiéru snímku Super Mario Bros. ve filmu

Dáváte přednost červené nebo zelené?

Hráli jste někdy plošinovou arkádovku Super Mario Bros.? První díl této videohry vyšel v roce 1985 pro 8bitovou herní konzoli NES a získal si srdce hráčů po celém světě. Není proto divu, že jsme se s dvojicí italských bratrů instalatérů Mario a Luigi mohli potkat v televizních i seriálových projektech. Nyní se Super Mario Bros. vrací v plné parádě, a to prostřednictvím dobrodružného animáku Super Mario Bros. ve filmu.

Pražská slavnostní premiéra se nesla v hravém duchu, protože do foyer kina dorazila ikonická sourozenecká dvojice, a to Mario s červenou a Luigi se zelenou čapkou. A bylo na první pohled jasné, že legendární gamesku znají celé generace hráčů. Na fotografii vedle Maria a Luigiho se stála prakticky fronta. S cosplayery se chtěli zvěčnit velcí i malí návštěvníci speciální projekce.

Tomuto lákadlu podlehly i známé osobnosti. Pozvání přijali Michaela Tomešová, Veronika Hejlíková, Vlastina Svátková, Vlasta Korec, Lucie Dvořáková, Markéta Stehlíková, Martin Písařík, Ornella Koktová, Markéta Muzikářová, Eva Jasanovská, Míša Pecháčková, Michaela Saláková, Václav Šanda či Martin Rota.

Jak to na hravé premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací