P. S. Aňa Geislerová nechává nahlédnout do svého soukromí

krest_knihy_ps_obr_00Podpořit spisovatelku Aňu Geislerovou přišly její sestry a maminka.
 
 
 
Držitelka pěti Českých lvů (Návrat idiota, Želary, Štěstí, Kráska v nesnázích, Nevinnost) a jedné Ceny české filmové kritiky (Nevinnost) se chopila tužky a klávesnice počítače a začala si psát deník. Zápisky, které postupně vznikaly pět let, jsou nyní k dostání v knižní formě i v podobě audioknihy, kterou herečka sama namluvila. Příběhy jsou plné štěstí, humoru, melancholie, lásky i smutku, zkrátka všeho, co k životu patří.

Vzhledem k tomu, že Aňa Geislerová je žena, která má cit pro módu a krásu, projevilo se to i na její knižní prvotině s názvem P. S. Publikace vypadá jako nefalšovaný deníček s praktickou gumičkou a modrou ořízkou, který si dívky a ženy schovávají pod polštář a svěřují mu všechny radosti i strasti. Text je doplněn ilustracemi autorčiny sestry Lely Geislerové.

Slavnostní křest proběhl v restauraci Café-Café za přítomnosti autorčiny rodiny a přátel. Knize P. S. hodně úspěchů a čtenářů přišla popřát Ester Geislerová, Lela Geislerová i maminka všech tří talentovaných sester. Nechyběla ani celá řada Aniných kolegů, jako je Ondřej Brzobohatý, Martha Issová a režiséři Jan Hřebejk a Jiří Strach. Akcí provázel Jiří Havelka.

Jak to na křtu knihy a audioknihy P. S. Ani Geislerové vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací