Přátelský meďa Norm vítal hosty na slavnostní premiéře animáku Ledová sezóna

ledova_sezona_2016_plakatHanychová, Duchková a Vágner se fotografovali s několikametrovým ledním medvědem.
 
 
 
Pololetní prázdniny jsou za dveřmi, tak proč si s dětmi nezajít za odměnu na něco roztomilého do kina? Podobně smýšleli i slavné maminky a jeden tatínek, kteří se svými dítky vyrazili na slavnostní premiéru animované komedie Ledová sezóna. Obyvatelé Arktidy v ní bojují o svůj domov, především tedy lední medvěd Norm se třemi nezničitelnými lumíky.

Ústřednímu hrdinovi se zřejmě cestování zalíbilo natolik (ve filmu se podívá do New Yorku), že se rozhodl zabalit si baťůžek a přijel slavnostní projekci osobně podpořit. Doslova medvědím objetím vítal hosty v pražském kině Cinema City Flora a s ochotou se s nimi fotografoval. Příležitost potkat se s takto vzácným hostem neodmítly maminky Agáta Hanychová, Libuše Vojtková, Gabriela Filippi a Štepánka Duchková. Všechny samozřejmě s dětským doprovodem. Za tatínky dorazil Petr Vágner se synem Samem. Udělat si snímek na památku s ledním medvědem Normem nadchlo především kluky a holky, ale ani „dospěláci“ nezůstali pozadu.

Jak to na slavnostní premiéře Ledové sezóny vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací