Filmové události #14/23: V traileru se představila Barbie i Indiana Jones

Týden plný trailerů.

Je tu nová ukázka k pátému pokračování Indiana Jonese. V klipu i hravých plakátech se představil snímek o panence Barbie. Star Wars seriál Ahsoka má první spot. Ten nabídl i pořad ze světa Marvelu Tajná invaze. Trailer představilo také pokračování animovaného Spider-Mana. Pozadu nezůstalo ani konkurenční DC s klipem ke komiksovce Blue Beetle. A s ukázkou přišel očekávaný snímek On se bojí s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli. Toho jsme mohli vidět i na prvních fotografiích k filmu Napoleon. Nové fotografie nabídla také hraná verze Malé mořské víly. Hra o trůny bude mít další televizní prequel. Medvídka Paddingtona čeká třetí dobrodružství. Keanu Reeves a Jonah Hill chystají společný projekt.

#14/23

Uplynulý týden přinesl mnoho trailerů, jeden z nich byl k očekávanému pátému pokračování série Indiana Jones. V ní se do titulní role vrací po letech Harrison Ford, který se tímto se svou ikonickou postavou loučí. Jeho nového záporáka pak ztvární Mads Mikkelsen. Indiana Jones a nástroj osudu vstoupí do kin již na konci letošního června.

V první ukázce se představil také snímek Barbie, který pojednává o stejnojmenné populární panence. Titulní hrdinka i její Ken se také představili v nových plakátech. Na těch jsou k vidění hlavní Barbie a Ken v podání Margot Robbie a Ryana Goslinga, ale i jejich další verze, které si zahrají Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Dua Lipa nebo Scott Evans a další.  Ve snímku se objevují i postavy lidí, které ztvární America Ferrera, Ariana Greenblatt, Helen Mirren nebo Will Ferrell. Barbie má naplánovanou premiéru na 21. červenec.

Trochu jiná ženská hrdinka, tentokráte ze světa Star Wars, se prezentovala v prvním spotu ke svému sólo seriálu. Jedná se o pořad Ahsoka, který má pojednávat o stejnojmenné hrdince z předaleké galaxie, kterou mohou fanoušci znát z pořadu Klonové války nebo Mandaloriana, kde si jí zahrála Rosario Dawson, která si roli zopakuje i ve vlastním pořadu. Ten bude k vidění na Disney+ od letošního srpna.

O něco dříve, tedy v červnu, pak vstoupí na Disney+ seriál ze světa MCU Tajná invaze, k němuž přinesl uplynulý týden také nový klip. Špionážní thriller se zaměří na Nicka Furyho a Talose v podání Samuela L. Jacksona a Bena Mendelsohna. Ti se snaží zastavit měnící Skrully, kteří se mohou změnit v kohokoliv chtějí a pronikli tak do nejvyšších sfér Marvelu – nikdo již neví, kdo je skutečný a kdo Skrull v převlečení.

Trailer je tu i k marvelovskému animáku Spider-Man: Napříč paralelními světy. Ten se opět zaměřuje na Milese Moralese, který se musí spojit se s ostatními Spider-Many z paralelních světů, aby zachránili mnohovesmír. Snímek vstoupí do kin již na začátku června.

Pozadu nezůstává ani konkurenční DC, to si připravilo ukázku k novému snímku Blue Beetle, který sleduje mexického teenagera Jaimeho Reyese. Ten získá nadlidské schopnosti, když se mu k páteři přisaje záhadný skarabeus a poskytne mu mocné modré mimozemské brnění. Příběh čerpá ze stejnojmenné komiksové předlohy a přinese jeden z prvních mexických superhrdinských snímků.

A jako poslední tu máme i spot k hororovému dramatu On se bojí, za nímž stojí režisér Ari Aster (Děsivé dědictví, Slunovrat). Film vypráví příběh Beaua, který je na cestě na rodinnou návštěvu vtažen do nečekané spirály absurdních událostí, jež si nedokázal představit ani v těch nejtemnějších snech. Na šílené pouti plné humoru, děsů a dobrodružství se tak musí tenhle samotářský podivín vyrovnat se svými strachy a vzít život do vlastních rukou. Hlavního hrdinu zde ztvární Joaquin Phoenix.

Ten se objeví i jako Napoleon ve stejnojmenném historickém dramatu režiséra Ridleyho Scotta. K tomu byly v minulém týdnu uveřejněny první fotografie, na nichž je k vidění především Phoenix v titulní roli. Napoleon by měl vstoupit do kin ještě letos v listopadu.

První fotografie nabídli také tvůrci očekávané hrané adaptace pohádky Malá mořská víla. Na snímcích se představují hlavní postavy jako Ariel, princ Eric, Ursula nebo král Triton v podání Halle Bailey, Jonah Hauer-Kinga, Melissy McCarthy a Javiera Bardema.

Hru o trůny pak čeká další prequel. Oznámili to její tvůrci. Nový seriál z produkce HBO by se měl zaměřit na Aegonovo dobývání a odehrávat se tedy ještě před pořadem Rod draka. Více informací zatím není známo.

Pokračování se pak chystá i pro oblíbeného medvědího hrdinu Paddingtona. Po dvou úspěšných hraných filmech nyní odsouhlasili tvůrci i třetí díl. Ten má nést název Paddington in Peru, ale žádné další detaily zatím nebyly odhaleny.

Společný projekt pak plánují herci Jonah Hill a Keanu Reeves ve spolupráci s Apple TV+. Jedná se o černou komedii Outcome. Hill se na snímku podílí jako režisér a scenárista, zatím Reeves v něm ztvární hlavní roli – poškozenou hollywoodskou hvězdu, která musí zabřednout do své temné minulosti, aby čelila svým démonům a napravila své chyby, jež vyvstanou napovrch spolu se zničujícím videem.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací