Na premiéře filmu Série Divergence: Aliance bylo veselo

serie_divergence_aliance_plakat_hlavniMarian Vojtko i Ruda z Ostravy přišli do kina v dobré náladě.
 
 
 
Dobrodružné sci-fi Série Divergence: Aliance nám tentokrát popustí uzdu a předvede nám, co se skrývá za neproniknutelnou hranicí kolem města. Tris (Shailene Woodley), Čtyřka (Theo James), Christina (Zoë Kravitz) a další hrdinové dostanou možnost, a my s nimi, prozkoumat nová tajemství a intriky plížící se kolem nich. I když se jedná o akční snímek, hosté pozvaní na slavnostní premiéru přišli opravdu dobře naladěni. Ruda z Ostravy, civilním jménem Michal Kavalčík, sice dorazil s přítelkyní, ale svoje obvyklé opičky směrem k objektivům fotoaparátů si neodpustil. Podobně laškovnou náladu měl i muzikálový zpěvák Marian Vojtko, který se ve foyer multikina CineStar Anděl potkal s kolegyněmi Michaelou Gemrotovou a Kamilou Nyvltovou. Trojice nejen ochotně pózovala, ale i vtipkovala mezi sebou. Filmová projekce zaujala i další krásky, a to Lucii Smatanovou, Sabinu Křovákovou či Moniku Leovou. Poslední jmenovaná je velkou filmovou fanynkou a každou projekci si náležitě užívá. Nechyběli ani chlapi. Potkat jsme se mohli i s Petrem Kutheilem a Davidem Gránským.

Jak to na premiéře filmu Série Divergence: Aliance vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací