Slavnostní premiéru Dvojníci navštívil Ondřej Sokol i se svým dvojníkem

dvojnici_2016_plakatDvojitá dávka Ondry Sokola, hostesky dvojčata i dvojité panáky nechyběly na slavnostní akci.

Právě dnes vstupuje do kin nová česká komedie Dvojníci, jejíž děj se točí kolem výměny dvou na chlup si podobných mužů, zloděje a středoškolského profesora. Hlavní dvojrole se ujal herec a režisér Ondřej Sokol. Jiří Chlumský, režisér Dvojníků, si nemohl vynachválit spolupráci právě se Sokolem. „Režírovat režiséra je výborné. Dokonce se nám zdařilo natočit jeden záběr, kde byli čtyři herci, z toho tři režiséři a jedna modelka. Takže to bylo úplně skvělé. Režisérům nemusíte spoustu věcí vysvětlovat, takže to je fakt výhoda. Spolupráce s Ondrou byla výborná,“ svěřil se Chlumský.

Do pražského multikina Premiere Cinemas dorazil i Michael Hýža, který si ve filmu střihl Ondrova dubla. Diváci před samotnou projekcí tak měli možnost zahrát si hru „najdi pět rozdílů“. O zábavu nejen na plátně, ale i na slavnostní akci se postaral i herec a též režisér Jakub Kohák, který vtipně glosoval vše, co se natáčení týkalo. Věděli jste, že ve finálním výběru na zlodějíčka Melichara byl on a Brad Pitt? Kohákovy kvality a krása samozřejmě zvítězily. Ozdobou herecké delegace byly tři překrásné dámy ve složení Simona Krainová, Jitka Schneiderová a Štěpánka Fingerhutová. Takové množství půvabu si říkalo o profesionální ochranu. O tu se postaral Jan Pavel Filipenský, v komedii ztvárňující pravou ruku mafiánského bosse Vytloukala (Petr Nárožný).

Jak to na slavnostní akci plné smíchu a dobré nálady vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu a na krátkém videu na našem YouTube kanále.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací