Jiří Vejdělek natáčí pokračování komedie Poslední aristokratka s názvem Aristokratka ve varu

Kostkovi z Kostky se vrací na scénu.

Tatiana Dyková, Hynek Čermák, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát či Pavel Liška opět natáčí na zámku v jihomoravských Miloticích, a to pokračování komedie Poslední aristokratka. V pokračování Aristokratka ve varu uvidíme i nové tváře, a to například Petru Nesvačilovou či Tomáše Jeřábka.

„Příběh se tentokrát odehrává na jaře, o Velikonocích. Kromě legrace a zámeckého prostředí se mohou diváci těšit na svoje oblíbené herce a spoustu milostných eskapád. Na Kostce to bude vřít,“ naznačil děj snímku Aristokratka ve varu režisér Jiří Vejdělek.

Klíčové scény vznikají na zámku Milotice, kde je kastelánem zároveň autor knižních předloh obou filmů, spisovatel Evžen Boček: „Už jsem si na filmaře zvykl. I když letos zahajujeme sezonu a otevíráme zámek pro návštěvníky hned poté, co tady dotočí poslední obraz.“ Prohlídky jsou tak obohaceny i o některé filmové rekvizity. Součástí okruhu je dokonce celá kuchyně paní Tiché, která vznikla pro účely filmu.

Po natáčení v Miloticích se tvůrci snímku přesouvají na zámky Lemberk a Rájec nad Svitavou. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na začátek roku 2024.

(Foto: Evolution Films / Zuzana Panská)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací