Na slavnostní premiéře filmu Legenda o Tarzanovi zazněla bubenická show

legenda_o_tarzanovi_2016_plakatMultikinem Anděl se nesl Tarzanův bojový pokřik.

První prázdninový týden přivane do našich kin akční dobrodružství Legenda o Tarzanovi, ve kterém se dozvíme, co se s mužem z džungle stalo poté, co se vrátil do civilizace a zase zpět do lůna přírody. Na liánách se tentokrát prohání švédský herec Alexander Skarsgård, kterého nespočet fanynek zná jako upíra Erica Northmana ze seriálu True Blood: Pravá krev. Krásnou Jane ztvárnila Margot Robbie, která okouzlila i Willa Smitha ve Focusu či Leonarda DiCapria ve Vlkovi z Wall Street. O odlehčení se postaral Samuel L. Jackson. Naopak Christoph Waltz si připsal čárku do kolonky jeho filmových záporáků.

Tomuto charismatickému obsazení neodolali ani VIP hosté, kteří dorazili na slavnostní premiéru do multikina CineStar Anděl. Na sedačky v sále usedl tanečník Marek Dědík s partnerkou, Petr Vojnar s přítelkyní Andreou, Linda Finková, Patricie Solaříková, Denisa Pfauserová a mnozí další. Ještě než projekce filmu Legenda o Tarzanovi odstartovala, čekalo na hosty v sále překvapení, a to bubenická show Tam Tam Batucada, v jejímž čele stojí Miloš Vacík.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací