Podzim s internetovou televizí Stream.cz strávíme na počítačích, v autobazaru a mezi pohádkovými bytostmi

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czKazma představil podzimní program internetové televize Stream.cz.

 

„Navyšování obsahu a oslovování většího počtu diváků je naším cílem, nicméně kvantita je pro nás stejně důležitá jako kvalita a děláme vše proto, aby jedno nebylo na úkor druhého. Stále jsou pro nás podstatné hodnoty, ze kterých Stream.cz vyrostl v internetovou televizi. Chceme lidi nejen bavit, ale upozorňovat na témata, o kterých se nemluví, třeba proto, že nejsou dostatečně senzační nebo vyžadují názor, a také zkoušet nové věci,“ prozradil šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř. O pravdivosti jeho slov jsme se mohli přesvědčit na podzimní tiskové konferenci, kde nám moderátor Kazma a jeho hosté představili připravované novinky.

Jídlo s.r.o., A DOST!, Gebrian vs., Fenomén, Dělníci smrti, Pohádky z lednice,  Až po uši v mechu nebo nové ukolébavky budou doplněny třemi premiérami, a to zbrusu novými díly Autobazaru Monte Karlo, který jsme opustili ve chvíli, když se Bublina (Lucie Polišenská) chystala provdat za Káju Čížka (Petr Čtvrtníček). I v druhé sérii nebude chybět automechanik Bóďa (Jaroslav Plesl). V nabídce nalezneme i dva zbrusu nové pořady. Unikátní projekt Semestr je prvním seriálem u nás, který se odehrává pouze na monitorech počítačů a displejích telefonů. V šesti dílech od 1. listopadu 2016 budeme moci sledovat patálie hlavních hrdinů, které ztvárnili Anna Linhartová, Eva Josefíková, Jan Hofman a Jan Cina. Ani druhá novinka nenabízí standardní podívanou. Mrazivá tajemství jsou animovaným seriálem, ve kterém se podíváme na zoubek známým pohádkám, které jsou semeništěm chladnokrevných zločinů, psychopatologických jevů i sexuálních deviací. Sněhurka, Pinocchio, Karkulka, Mášenka či Perníková chaloupka se ocitnou naprosto v jiném světle.

Jak to na podzimní tiskové konference internetové stanice Stream.cz  vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací