Do pražské stanice Lucerna dorazila mysteriózní souprava Dívka ve vlaku

divka_ve_vlaku_2016_plakat_hlavniVe velkém sále se slavnostně promítalo filmové zpracování bestselleru od Pauly Hawkins.

 

Mysteriózní thriller Dívka ve vlaku se již před uvedením v kinech může pochlubit velkým úspěchem. Stejnojmenná kniha z pera bývalé reportérky Pauly Hawkins se může pochlubit 15 milióny výtisků prodaných po celém světě a titulem jednoho z nejrychleji prodávaných románů v historii. Proto není divu, že si filmaři bez prodlení zajistili právo na natáčení a pustili se do práce. Režie se chopil Tate Taylor, který má na kontě velmi úspěšný Černobílý svět či životopisné hudební drama Get On Up – Příběh Jamese Browna. Hlavní role Rachel Watson, která tráví dlouhé hodiny jízdou ve vlaku, se chopila všestranná herečka Emily Blunt. V dalších a neméně důležitých rolích se představí Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Édgar Ramírez a další.

Na to, jak se s rolí rozvedené a na alkoholu závislé ženy Emily Blunt popasovala a jaká je vlastně záhada Dívky ve vlaku, se do pražského kina Lucerna přišla podívat spousta napětí chtivých diváků. Na schodech potažených červeným kobercem se prošli a zapózovali Petr Vojnar, Marek Dědík, Lucie Benešová, Kristýna Janáčková, Andrea Kalivodová, Radek Togel či Lejla Abbasová. Nechyběly ani krásné moderátorky a milovnice filmů Eva Perkausová a Monika Leová.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Dívka ve vlaku vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem oficiálním FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací