Dědík, Potměšil, Machálková, Gregorová, Bittnerová, Rosák a nespočet dalších VIP hostů navštívilo nové fitko Hanky Kynychové

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czNa slavnostním openingu se zpívalo, tančilo a panovala dobrá nálada.

Hanka Kynychová změnila adresu. Přesněji řečeno její fitko se přestěhovalo z pražských Modřan do prostor na Pankráci. „Modřany už mi začaly být malé, chtěla jsem se přiblížit všem, kteří si se mnou chtějí zacvičit. Na Pankrác je blízko téměř odevšad, protože je to na metru,“ vysvětlila důvod velkého stěhování Kynychová. Přesunout všechny činky, stroje a vybavení sice nebylo nic jednoduchého, ale koncem měsíce října se podařilo a dvě desítky VIP osobností tak mohly nejen navštívit nové prostory, ale i připít na zdraví nové éře cvičení.

Slavnostním otevřením a dnem otevřených dveří provázela Miluška Bittnerová se svým tanečním partnerem Michalem Necpálem. Fitko, které několik měsíců stavěl její manžel, představila cvičitelka Kynychová nejdříve svým kamarádům a známým a postupně bude fitko otevřeno pro veřejnost. Okusit nabídku lekcí i posilovacích strojů si nenechala ujít například moderátorka Eva Perkausová a zpěvačka Petra Janů, které neváhaly a předvedly, že se nebojí zatnout svaly ani před zástupy fotografů. Ke gratulantům se připojili i Radim Schwab, Jan Potměšil, Leona Machálková, Petr Vojnar, Tereza Mátlová, Lucie Benešová, Bára Kodetová, Klára Doležalová, Daniela Šinkorová, Sandra Parmová, Jana Bernášková, Kristýna Janáčková, Katka Kristelová, Jakub Kohák, youtuber Ati či Hana Gregorová. Mikrofonu se chopily i zpěvačky Petra Janů a Heidi Janků, které Hance Kynychové i všem přítomným hostům zazpívaly a roztančily je. Ze své věže sestoupil i český otec Fura s tváří Jana Rosáka. Nikomu z přítomných nemohla uniknout výzdoba fitka, a to Hančiny akty od Lenky Hatašové.

Nejen na tyto osobnosti a Hančiny kamarády čeká ve fitku mnoho aktivit, mezi kterými najdeme skupinové lekce pro ženy i muže, funkční tréninky, H.E.A.T., taneční lekce s králem podpatků Filipem Jankovičem nebo s hvězdou soutěže StarDance Markem Dědíkem.

Jak to na openingu fitka Hanky Kynychové vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací