Hanka Kynychová a Gabriela Kratochvílová Lašková se zahalily do stylových šperků

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czZatančit přišel i Marek Dědík s partnerkou. 

 

Hanku Kynychovou známe nejen jako úspěšnou cvičitelku, ale i jako ženu podporující děti z dětský domovů prostřednictvím akce Hejbejte se a zpívejte, která se letos konala již podesáté. Nyní si ale vyzkoušela i novou roli, a to roli modelky oděné pouze do šperků z dílny JK Jitky Kudláčkové. Její první setkání s designérkou proběhlo již před lety. „Jitku znám dlouho a naše setkání začalo tak, že mě před x lety požádala, abych se stala členkou poroty, která vybere kresby dětí z dětských domovů, které ztvárnily její šperky. Já jsem se toho ráda zhostila,“ prozradila Hanka Kynychová. Tváří její nové kampaně se ovšem nestala pouze ona. Hance po boku se postavila modelka a moderátorka Gabriela Kratochvílová Lašková. Ta prozradila, že za jejím seznámením s Jitkou Kudláčkovou stál její manžel, který u ní vybíral zásnubní prstýnek. „Od té doby jsme, troufám si říct, přátelé, protože nás pojí takové to dobro,“ doplnila Gabriela Kratochvílová Lašková.

Obě dámy, se nejen setkaly při focení samotné kampaně, ale i při jejím slavnostním představení v reprezentativní prodejně JK Jitka Kudláčková Jewels, kam dorazila i celá řádka vzácných hostů. Vyzkoušet si šperky z mnoha kolekcí, jako jsou například Viva Vision II, Naši motýli, Květiny, Voda, Perly a Tahitské královny přišla Lucie Zedníčková, Klára Doležalová, Andrea Kalivodová, Bára Kodetová, Jana Adamcová, Miluška Bittnerová, Vlastina Svátková, Linda Finková a mnoho dalších. Přátelské setkání okořenil tanečník Marek Dědík s partnerkou, kteří se zavlnili v rytmu smyslné rumby.

Jak to na akci plné krásy a šperků vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací