Pohlreichův souboj restaurací čeká první semifinálové klání, které přinese jedlou hlínu, džungli i nepovedený vegetariánský chod

Rozhodují i ty nejmenší chybičky.

Před šesti týdny odstartoval Pohlreichův souboj restaurací, během kterého se dvanáctka restaurací zúžila na semifinálovou šestku. Na tu čeká nejen nová výzva, ale i tajný test, který by se dal označit za tzv. „náhlou smrt“.

První semifinálový díl pořadu bude patřit předchozím vítězům, a to restauracím Na Pašince (tradiční česká kuchyně), Dejvická 34 (italská kuchyně) a Long Story Short (moderní česká kuchyně).  Tato trojice nejprve absolvuje test, o kterém nemají tušení. Do jednotlivých lokálů se opět vrátí tajný host. Na základě jeho zkušenosti bude jedna restaurace vyřazena a o místo ve finále se utká zbylá dvojice.

Postupující dostanou pozvánku od Zdeňka Pohlreicha do profesionálně vybavené kuchyně s přilehlým prázdným prostorem. Jejich úkolem bude za osm hodin připravit menu a postavit pop up restauraci. Na nákup surovin i vybavení restaurace (nábytek, talíře, dekorace, květiny atd.) a přípravu prostoru dostanou soutěžící osm hodin a 100 tisíc korun. Potýkat se budou muset nejen s dostatkem příborů, se sestavením nábytku, ale i rychlostí obsluhy a stydnoucími pokrmy. O týden později čeká semifinálové klání na zbylou trojici.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací