Padesát odstínů temnoty v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema

cinema_city_cinestar_gac_pcDominantní milionář Christian Grey a submisivní studentka Anastasie Steeleová se vrací do našich kin.

Knižní a filmový hit, který rozproudil krev nadšeným fanynkám i kritikům, se vrací do kin. Druhý díl s názvem Padesát odstínů temnoty ovládne kinosály tematicky pár dnů před svátkem všech zamilovaných. Multikina Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar i Golden Apple Cinema nelenila a připravila pro všechny návštěvníky speciální projekce, balíčky a dárečky.

Co: Premiere LADIES s předpremiérovou projekcí Padesát odstínů temnoty

Kdy: 8. února 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Pouze pár dnů před Valentýnem si všechny ženy a dívky mohou rozbalit od multikina Premiere Cinemas speciální dáreček, a to nový filmový cyklu s názvem Premiere LADIES, který nabízí skvělou filmovou zábavu okořeněnou welcome drinkem, doprovodným programem a bohatou tombolou.

Hned první Premiere LADIES nabídne opravdu žhavý titul, a to předpremiérovou projekci eroticky laděného dramatu Padesát odstínů temnoty. Všechny divačky se mohou těšit na welcome drink, ukázky líčení, zábavné fotografování a tombolu, ve které můžete vyhrát fotoaparáty INSTAX MINI Fujifilm, vouchery na víkendové pobyty a kosmetické balíčky, dárky z kolekce Fifty Shades od Erotic City nebo filmové knihy, originální dámská filmová trička či plesové masky z filmu. 


 

Co: Předpremiéra Padesát odstínů temnoty + filmový maraton Sto odstínů najednou

Kdy: 8. února 2017

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Středeční podvečer v multikině Cinema City nabídne hned dvojitou dávku Padesáti odstínů. Zvolit si budete moci nejen předpremiérovou projekci Padesáti odstínů temnoty, ale i filmový maraton Sto odstínů najednou, který vám umožní za 209 Kč zhlédnout Padesát odstínů šedi a Padesát odstínů temnoty.


 

Co: Dámská jízda s předpremiérovou projekcí Padesát odstínů temnoty

Kdy: 8. února 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

Multikino CineStar se zaměřilo na všechny ženy a dívky, a přináší předpremiérovou projekci Padesáti odstínů temnoty v rámci středeční Dámské jízdy. Kromě hříšné podívané se všechny divačky mohou těšit na welcome drink, tombolu o krásné ceny a doprovodný program.


 

Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu LEGO® Batman film

Kdy: 8. února 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

Na Dámské jízdě ve zlínském Golden Apple Cinema se bude nejen promítat romantické drama Padesát odstínů temnoty s denním předstihem, ale budou se rozdávat i opravdu pěkné a vášnivé dárky.


 

Synopse filmu Padesát odstínů temnoty:

Už žádná pravidla. Už žádná tajemství.

Když před dvěma lety vstupoval do kin film Padesát odstínů šedi, 255 tisíc nedočkavých fanynek vytvořilo dosud nepřekonaný rekord v počtu diváků za premiérový víkend. Jeho neotřesitelnou pozicí teď může otřást pokračování – Padesát odstínů temnoty. Pod vedením režiséra Jamese Foleyho a bedlivým dohledem autorky předlohy E. L. James se vrací Jamie Dornan a Dakota Johnson, aby napsali další kapitolu pikantní romance o vztahu dominantního milionáře Christiana Greye a submisivní studentky Anastasie Steeleové.

Je třeba říct, že výše uvedené charakteristiky už vlastně neplatí. Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich“ Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska.

Lehký posun žánru od neobvyklé romance k romantickému thrilleru naznačuje nejen přechod od šedi k temnotě v názvu, ale potvrzují ho i sami tvůrci. „Christian a Anastasia se k sobě snaží znovu najít cestu a dost lidí se jim v tom snaží zabránit, takže film bude nejen romantický, ale i dost napínavý,“ říká E. L. James, autorka předlohy, která při natáčení zároveň plnila roli producentky.

Hrají: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora, Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Luke Grimes, Bella Heathcote, Max Martini

Režie: James Foley

Premiera v ČR: 9. 2. 2017 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací