PlayStation Noc Reklamožroutů 2017 přináší pětihodinovou přehlídku nejlepších reklam z celého světa

V pražském kině Lucerna a brněnském klubu Fléda bude k vidění 300 spotů z 50 zemí světa.

Věděli jste, že reklamy mohou být chytré, inteligentní, exotické a vtipné? A přesně takové nabídne další ročník PlayStation Noc Reklamožroutů, který se uskuteční 24. února 2017 v pražském kině Lucerna a 4. března 2017 v brněnském klubu Fléda. Nastíněný výběr toho nejlepšího, co se nejen za poslední rok na poli reklam urodilo bude okořeněn i kontroverzními podpásovkami či historickými spoty. Těšit se můžeme například na pákistánskou reklamu na čaj, která je natočena v bollywoodském stylu či upoutávku, kdy značka Nokia vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií.

Unikátní večer nabídne 300 spotů z 50 zemí světa nejrůznějšího žánru i stylizace. ,,Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu,” vysvětluje pořadatel David Horáček.

Reklamy budou promítány ve čtyřech blocích se třemi přestávkami. Mezi jednotlivými dávkami originální zábavy na plátně na nás čeká i bohatý doprovodný program. Vyřádit se budeme moci na hracích konzolích Playstation či se zábavným fotoaparátem Instax Mini od Fujifilmu a získat tak na památku originální fotografii. Dámy se mohou ve chvíli volna nechat nalíčit luxusní dekorativní kosmetikou. Atmosféru podkreslí DJ.

Co: PlayStation Noc Reklamožroutů 2017

Kde a kdy:

Praha 24. února 2017 kino Lucerna
Brno 4. března 2017 klub Fléda


Předprodej vstupenek:
Ticketpro, Ticketportal a SMS ticket

Podrobnosti: Reklamožrouti

Než se vydáte na noc plnou nespoutané zábavy, podívejte se, jak to vypadalo na předchozích ročnících akce PlayStation Noc Reklamožroutů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací