Na Zelený čtvrtek na Streamu startuje devítidílná novinka Pěstírna

Na internet míří tak trochu ilegální seriál.
 
 
 
Po komediálních sitcomech Kancelář Blaník a Autobazar Monte Karlo a minisérii Semestr zabrousila internetová televize Stream.cz do trochu jiných vod. Tentokrát nám přináší thriller zasazený dvě patra pod zemí do ilegální pěstírny konopí. Devítidílný seriál, výstižně pojmenovaný Pěstírna, nás seznámí se smolařem Ondřejem (Vojtěch Johaník), který je shodou okolností i vlastní vinou nucený žít několik měsíců v uzavřeném prostoru a řešit problémy plynoucí z této izolace. V dalších rolích se představí Martin Hub, Karel Hung, Hany-Huong Thanh Duong, Martin Bao, Leoš Noha, Judit Bárdos, Jiří Vyorálek, Jiří Panzner a Michal Isteník.

„Líbí se mi vyprávění, která v sobě mají přesah a vyjadřují se k nějakému dění ve společnosti. O to jsem usiloval i u Pěstírny, která nabízí pohled, jak se lidi mohou chovat v extrémních situacích. Nemám ambice předávat žádná poselství, jde mi o to připustit si, že se něco takového může tady a teď dít,“ přibližuje nový seriál jeho scénárista, režisér a střihač Andy Fehu. Vzhledem k tomu, že se natáčelo v kopii skutečné ilegální pěstírny, neobešlo se filmování bez nefalšovaného pěstování technického konopí. Aby produkce předešla možným problémům s policií a následnému vysvětlování, že tato marihuana je jen televizní rekvizita, tvůrci sami kontaktovali policii i protidrogovou centrálu.

Premiéře Pěstírny předchází osm minutových částí, které se na Zelený čtvrtek 13. dubna 2017 spojí v jeden celek, tzv. nultou epizodu zasahující celý příběh do kontextu.

Foto: Stream.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací