Pohádková neděle s projekcí animáku Ozzy v multikině Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_logo_redToto nedělní odpoledne bude rychlé a chlupaté.

 

Nejen děti, ale i domácí mazlíčci špatně snášejí, když se rodiče/páníčci odstěhují za prací. Chlupáč Ozzy se ocitne v navenek luxusním psím hotelu, který je ale ve skutečnosti krutým psím vězením. Podaří se mu a jeho novým kamarádům uniknout? To se dozvíme již v neděli 7. května 2017 v multikině Premiere Cinemas Olomouc při projekci animáku Ozzy v rámci oblíbeného dětského cyklu Pohádková neděle.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Ozzy

Kdy: 7. května 2017

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Oficiální synopse filmu Ozzy:

Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině Martinsových. Jeho páníčci se ale musí za prací přesunout do Japonska. Má to jeden háček: pes s nimi nesmí. Martinsovi se tak rozhodnou, že Ozzyho dají do luxusního psího hotelu zvaného Modrá zátoka. Po odjezdu rodiny však Ozzy zjistí, že tohle perfektní místo je jen zástěrkou jeho majitele. Právě ten vozí psy do skutečné Modré zátoky, což je psí vězení, které i psi řídí. Ozzy se rozhodne naplánovat útěk a ve štychu nenechá ani své nové psí přátele Chestera, Fronkyho a Doca. Z vězení se musí utéct nenápadně, ale hlavně rychle a chlupatě!

Režie: Alberto Rodriguez

Hrají: Český dabing

Premiéra v ČR: 5. 1. 2017 (Fénix Distribution)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací