Rockový koncert Take That: Wonderland Live From London v multikině Premiere Cinemas Olomouc v rámci cyklu Premiere Extra

premiere_cinemas_logo_red Unikátní rockový koncert Take That: Wonderland Live From London bude k vidění v olomouckém Premiere Cinemas.

 

Multikino Premiere Cinemas v Olomouci si pro všechny milovníky hudby připravilo speciální lahůdku, a to jedinečný živý rockový koncert Take That: Wonderland Live From London promítaný v rámci cyklu Premiere Extra. Pokud máte O2 arénu v Londýně trochu z ruky, můžete si vychutnat velkolepou show i v pohodlí svého oblíbeného moderního multikina v pátek 9. června 2017.

Co: Speciální projekce Take That: Wonderland Live From London – Premiere Extra

Kdy: 9. června 2017

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse Take That: Wonderland Live From London:

Unikátní živý přenos londýnského koncertu britské kapely Take That.

Nejúspěšnější britská kapela je zpět s neuvěřitelně nabitým koncertem z ikonické O2 arény v Londýně. Take That Wonderland concert bude velkolepější než jakýkoli předcházející. A poprvé v historii ho budete moct vidět i vy ve svých kinech. Tohle je prostě koncert, který si nesmíte nechat ujít.

Kapela vyráží na turné ke svému osmému studiovému albu. V plánu je velkolepá show zahrnující vodní stěny, obrovské hologramy, akrobatické výkony a hořící létající koule. Už věříte, že to bude velkolepé? A vy to můžete zažít ve svém kině!

V kinech od: 9. 6. 2017 (Pannonia Entertainment CZ)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací