Naplánujte si letní dobrodružství s desítkou červencových tipů z novinek od Albatros Media

Vydejte se na procházku Prahou, prozkoumejte podzemí, naučte se 1000 vietnamských slovíček, zazlobte si s padouchy či přožijte vášnivou noc.
 
 
 
Už jste prožili nezapomenutelné letní dobrodružství? Nebo se teprve vstříc novým zážitkům chystáte? Červencová nabídka knižních novinek od Albatros Media vás nejen inspiruje a naladí na nezapomenutelný výlet, ale dokonce vás seznámí s novými hrdiny a hrdinkami v pohodlí vašeho domova či v lehátku na pláži. Kniha Já, padouch 3: Filmový příběh je plná krásných obrázků i originálních zlosynů. Jedinečné kresby a náhled do historie nabídne další díl Disneyho Zlaté klasiky, tentokrát s tvorbou Romana Scarpa. Velká kniha podzemí odhalí, především malým čtenářům, vše, co se děje pod povrchem. Tento měsíc se budeme dokonce i vzdělávat, naučíme se 1000 vietnamských slovíček a budeme moudřejší o 222 tipů a triků pro drony. Pokud dáváte přednost odhalovaní krás naší země, určitě si nenechte ujít Procházku po Praze. Únik z reality nám umožní detektivka Dobré duše od Ireny Obermannové či fascinující vyšetřování Černé lekníny. Naopak nezkrotnou vášeň přinese Jedna noc 2: Odmítnutá. Na naše bříška myslí David Zmrzlý a jeho Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany.

 Já, padouch 3: Filmový příběh

Autor: Universal Studios

Anotace:

Po střetu s Balthazarem Brattem, bývalou dětskou televizní hvězdou, která se změnila na superpadoucha, přijdou Gru i Lucy o práci v Anti-Velepadoušské lize. Ještě horší je, že když se Gru odmítne vrátit ke zločineckému životu, opustí ho i Mimoni! Záblesk naděje se objeví, až když Gru, Lucy a děvčátka odletí do Freedonie navštívit Gruovo dávno ztracené dvojče – Drua. A teprve s ním začíná to pravé dobrodružství. Koneckonců když jste padouch, je život všechno, jen ne nuda.

Cena: 249 Kč

Vazba: brožovaná lepená

Počet stran: 144

Rozměry: 129 x 198 mm

Nakladatelstvi: CPRESS

Disney Zlatá klasika

Walt Disney a Romano Scarpa

Autor: Romano Scarpa

Anotace:

Romano Scarpa má v sérii Zlatá klasika význačné místo nejen jako vynikající kreslíř, ale také jako tvůrce mnoha nových postav, které dnes mají uznávané místo v pestrém disneyovském světě. Jeho dobrodružné příběhy plné zvratů jsou navíc plné odkazů na mýty, legendy nebo klasické filmy, s nimiž si rád hraje. S touto knihou můžete být součástí komiksové historie.

To nejlepší z komiksů o strýčkovi Skrblíkovi a jeho početné povedené rodině, Mickey Mausovi a jejich přátelích, tentokrát od italského mistra tohoto oboru, Romana Scarpy.

Cena: 349 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 200

Rozměry: vázaná s laminovaným potahem

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 24. 7. 2017

Velká kniha podzemí

Autor: Štěpánka Sekaninová

 

Anotace:

Jak si představuješ život v podzemí? Jako černočernou hlínu a chlad? Tak to se tedy pleteš! V podzemí je totiž pěkně rušno. Zvířata, rostliny, garáže, sportoviště i galerie. Nevěříš? Pojď se mnou dolů. Nádherné ilustrace a podrobné informace ze světa tam dole tě jednou provždy vyvedou z omylu.

Kniha s originální formátem s rozkládacími chlopněmi je nabitá informacemi o tom, co je půda, z čeho se skládá země a o tom, co se děje pod zemí je plná krásných celostránkových ilustrací.

Cena: 249 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 24

Rozměry: 215 x 280 mm

Nakladatelstvi: B4U Publishing

Datum vydání: 24. 7. 2017

 1000 vietnamských slovíček

Autor: Binh Slavická a Lucie Hlavatá

Anotace:

Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování vietnamských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-vietnamský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k vietnamskému jazyku, původu a výslovnosti.

Cena: 199 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 136

Rozměry: 110 x 180 mm

Nakladatelstvi: edika

Datum vydání: 24. 7. 2017

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

Autor: David Zmrzlý

Anotace:

Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši… Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR. Kuchařka pokrývá kompletní celodenní jídelníček, a navíc nabízí dezerty, sladkosti, svačinky, jídlo na cestu, tapas. Lahodné recepty jsou doplněny osobními tipy a doporučeními autora. David Zmrzlý spolu se svými spolupracovníky provozuje v Praze veganské bistro PURO.

Dostupné suroviny, jednoduché postupy a skvělé recepty na bezlepková jídla od odborníka na veganskou stravu. Stravujte se zdravě a trendy…

Cena: 269 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 136

Rozměry: 167 x 225 mm

Nakladatelstvi: CPress

Datum vydání: 24. 7. 2017

222 tipů a triků pro drony

Autor:   Jakub Karas

Anotace:

Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem? Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu. Tipy a triky jsou určeny nejen začátečníkům, užitečné postupy v knize najdou i pokročilí uživatelé.

Cena: 399 Kč

Vazba: brožovaná lepená

Počet stran: 208

Rozměry: 167 x 225 mm

Nakladatelstvi: COMPUTER PRESS

Datum vydání: 25. 7. 2017

Dobré duše

Autor: Irena Obermannová

Anotace:

Do bývalého sklářského městečka Vlčí Úpice přijíždí mladá geniální šachistka Alice, aby tu sehrála simultánní partii se členy místního šachistického kroužku. Krátce po příjezdu však doslova zakopne o mrtvolu místní starostky. Během hry Alice smete figurky z šachovnice a připraví se tím o velkou příležitost. Ale ona už hraje jinou partii… Navzdory policii i všem obyvatelům městečka se snaží vypátrat, co se stalo. Vrah je na tahu. Dá mat, nebo ho Alice zastaví?

Zábavná a mimořádná hlavní hrdinka hraje nebezpečnou partii s vrahem v nové detektivce Ireny Obermannové.

Cena: 269 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 248

Rozměry: 130 x 200 mm

Nakladatelstvi: MOTTO

Datum vydání: 27. 7. 2017

 

Jedna noc 2: Odmítnutá

Autor: Jodi Ellen Malpasová

Anotace:

Nezkrotná vášeň, která se rozhořela mezi Livy a Millerem v Jedné noci: Zaslíbené, může oba dva nemilosrdně zničit. Pro Livy už ale neexistuje cesta zpět, její krásný a bohatý londýnský eskort jí stále přináší rozkoš, o níž neměla ani tušení a která ji tolik láká. Jejich touha přerůstá ve vzájemný cit, který musí čelit mnoha překážkám.

Cena: 349 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 472

Rozměry: 145 x 205 mm

Nakladatelstvi: XYZ

Datum vydání: 27. 7. 2017

Procházka po Praze

Ilustrace: Petr Kopl

Anotace:

Nejkrásnější památky UNESCO

V roce 2017 uplyne přesně čtvrt století od okamžiku, kdy bylo historické centrum Prahy zapsáno do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Navštivte i vy jedinečné památky, které obdivuje celý svět a díky nimž Praha patří mezi nejkrásnější světové metropole.

Cena: 99 Kč

Počet stran: 10

Rozměry: 830 x 240 mm

Nakladatelstvi: Fragment

Datum vydání: 27. 7. 2017

Černé lekníny

Autor: Michel Bussi

Anotace:

I malebná města skrývají temnou tvář a nebezpečná tajemství z minulosti. Francouzské Giverny je domovem zahrad, kde maloval své obrazy Claude Monet. Koloběh města, přes den plného turistů, navždy změní nejen tři vraždy, ale i záhadně zmizelý obraz černých leknínů. Zdá se, že stopy vedou k velice talentované jedenáctileté dívce, nebezpečně svůdné učitelce a staré vdově. Pouze tři ženy znají pravdu. Co všechno skrývají?

Třetí česky vydaná kniha Michela Bussiho přináší fascinující pohled do vyšetřování v uzavřené komunitě.

„Oslnivý, nečekaný a děsivý mistrovský kousek.“ – The Daily Mail (UK)

Cena: 349 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 384

Rozměry: 130 x 200 mm

Nakladatelstvi: MOTTO

Datum vydání: 27. 7. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací