Dětské předpremiérové projekce filmu Hurvínek a kouzelné muzeum v multikinech

Hurvínek s Máničkou budou řádit v kinech.
 
 
 
Legendární postavičky Hurvínek, Spejbl a Mánička míří do kin. Od 31. srpna 2017 jsme všichni srdečně zváni na snímek Hurvínek a kouzelné muzeum. Vzhledem k tomu, že na nás a především na všechny kluky čeká poslední srpnový/prázdninový víkend, připravila si pro nás multikina Premiere Cinemas, CineStar a Golden Apple Cinema speciální předpremiérové projekce. CineStar nabízí sobotní i nedělní promítání. Premiere Cinemas v rámci Pohádkové neděle projekci pohádky rozšiřuje o tombolu o krásné dárky a lákavý doprovodný program.

 

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Hurvínek a kouzelné muzeum

Kdy: 27. srpna 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz

 


Co: Víkendové předpremiéry filmu Hurvínek a kouzelné muzeum

Kdy: 26. a 27. srpna 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


Co: Dětská neděle s předpremiérou Hurvínek a kouzelné muzeum

Kdy: 27. srpna 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Hurvínek a kouzelné muzeum:

Animovaný film Hurvínek a kouzelné muzeum vznikal více než sedm let. Snímek vznikal pod vedením producenta a hlavního režiséra Martina Kotíka a pracoval na něm tým špičkových scenáristů, výtvarníků a animátorů z různých evropských zemí. Autorem příběhu a členem režijního týmu je Jesper Møller, mimo jiné režisér filmu Asterix a Vikingové.

Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

Hrají (hlasy): Martin Klásek, Helena Štáchová

Režie: Martin Kotík

Premiera v ČR: 31. 8. 2017 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací