Jak se žije padesátkám podle Daniely Kovářové a Radima Uzla

Knihu s podtitulem Aneb čarodějnice neupalovat pokřtila slavná filmová Saxana Petra Černocká.
 
 
 
Známá advokátka Daniela Kovářová a věhlasný sexuolog Radim Uzel spojili síly a přivedli na svět knihu Jak se žije padesátkám, ve které nám předkládají vtipně, ironicky a politicky nekorektně pojatý výzkum mapující trudný osud žen, jež překročily padesátku.

Podtitul „Aneb čarodějnice neupalovat“ naznačuje, že se při četbě budeme náramně bavit. Pokud jste stále na pochybách, zda se vám do rukou dostala náročná odborná publikace či odlehčené čtení, prolétněte si „Desatero padesátileté čarodějnice“, které zaznělo i na slavnostním křtu knihy, a budete mít jasno.

Veselo bylo i na již zmíněné slavnostní akci, kde se knize nejen popřálo mnoho úspěchů, ale proběhla i krátká autogramiáda. Radim Uzel bavil všechny přítomné. A že má k ženám opravdu vřelý a přátelský vztah dokázal jak svými vtipnými poznámkami, tak i rozpustilým pózováním s ilustrátorkou knihy, která propůjčila slavnému sexuologovi své dlouhé kudrnaté vlasy jako paruku.

Oba autoři si vzali opravdu k srdci radu, že čarodějnice se nemají upalovat a jako kmotru na křest pozvali nejznámější certifikovanou čarodějnici u nás, Saxanu Petru Černockou.

 

Anotace knihy Jak se žije padesátkám:

Žena zralého věku to nemá ve světě plném mládí jednoduché, zvláště pokud ji ze všech stran sledují ostříží zraky dospívajících potomků, chátrajících matek, nedosažitelných mužů, zaujatých kolegů, jiných závistivých žen i kritické společnosti, jež povrchně soudí, že zralá žena už má vše podstatné vlastně za sebou. Že tomu tak ve skutečnosti není a že i na čarodějnici 50+ ještě mnohé čeká, dokazuje právě toto ironické pojednání sepsané známou advokátkou i věhlasným sexuologem, tedy autory, kteří o ženách, mužích i strastech tohoto světa leccos vědí.

 

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací