Slavnostní premiéru Zahradnictví: Nápadník rozzářila Anna Fialová a hostesky v dobových šatech

Jan Hřebejk a Petr Jarchovský představili finále své filmové trilogie.
 
 
 
Koncem dubna 2017 to všechno začalo Rodinným přítelem s Ondrou Sokolem. V září jsme se dočkali druhého dílu rodinné ságy Zahradnictví s podtitulem Dezertér, kde se ústřední děj točil kolem majitele kadeřnictví Otty (Jiří Macháček). Vyvrcholení příběhu přinesl listopad a dramatická komedie Nápadník. Daniela (Anna Fialová) a Mirek (Ivan Lupták) se do sebe sice zamilovali, ale nyní musí přečkat tvrdohlavost a neústupnost Danielina otce Jindřicha (Martin Finger).

Ústřední trojice závěrečného dílu samozřejmě nesměla chybět na slavnostní premiéře v pražském kině Lucerna. Annu Fialovou, Ivana Luptáka a Martina Fingera přišla podpořit opravdu početná herecká a tvůrčí delegace v čele s duem Jan Hřebejk a Petr Jarchovský. Delegace byla tak obrovská, že jí byl prostor před kinoplátnem malý a a někteří z pozvaných si museli sednout na okraj pódia. K filmovým dětem se připojil například producent Viktor Tauš a kameraman Bartek Cierlica. Slavnostní chvíli si samozřejmě nenechali ujít ani Aňa Geislerová, Filip Březina, Klára Melíšková, David Novotný, Sabina Remundová, Miroslav Táborský, Jáchym Kučera a mnozí další. Přípravu nepodcenily ani hostesky vítající hosty promítání, které si oblékly stylové dobové šaty.

 

Jak to na slavnostní premiéře závěrečného dílu trilogie Zahradnictví vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací