Natáčení filmu Decibely lásky přivedlo Rudolfa Hrušínského nejml. zpět do Plzně

Zazpívá i Karel Gott a zatančí Lucie Vondráčková.
 
 
Romantická muzikálová komedie Decibely lásky nápadně připomínající milovaný Discopříběh míří na televizní obrazovky. Podobnost není čistě náhodná, protože oba (respektive všechny tři) snímky spojuje jedno, jsou plné písniček hitmakera Michala Davida.

Příběh se odehrává v Plzni (stejně jako zmiňovaný Discopříběh) a jako průvodce dějem se představí Rudolf Hrušínský nejml., který hraje Rudu Hovorku. Čtyřicetiletý pracovník na Plzeňském magistrátu na útvaru technických služeb si občas přivydělává jako DJ se zaměřením na hudbu 80. let.

Ústředním motivem filmu je střed tří generací a jejich lásek a milostných tužeb. V hudební komedii proto uvidíme celou škálu herců a hereček, a to od legend, jako jsou Rudolf Hrušínský či Iva Janžurová, přes Romana Vojtka až po Alžbětu Bartošovou, Filipa Cíla a další. Na natáčení z Kanady si odskočila i Lucie Vondráčková a nabídku na natáčen přijal i Karel Gott, jenž celý snímek uzavírá.

Příležitost dostala i celá řada neokoukaných tváří. Role choreografa se chopil Petr Čadek. Ten si zahrál nejen sám sebe, ale vytvořil i všechny taneční čísla pro film. Dokonce pro účely filmování zapůjčil svoji Tančírnu, která se nachází v Praze. Velkým překvapením se stala česká fotbalová legenda Pavel Horváth. Ten ve filmu hraje i zpívá a nutno podotknout, že jeho výkon jednoduše baví.

I když je snímek plný, již zmíněných, hitů Michala Davida, scény podkreslují i písně Joe Cockera, Westlife, Barry Whitea, Seala či H. Lewis.

Než si snímek pustíte v televizi, můžete si prostřednictvím fotogalerie podívat na natáčení do pražské Tančírny či na slavnostní premiéru.

Natáčení filmu Decibely lásky v Tančírně Petra Čadka:

Slavnostní premiéra filmu Decibely lásky:

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací