Herci a tvůrci z Decibelů lásky se prošli po červeném koberci

premiera_decibely_lasky_foto_11V kinech se rozezněly Decibely lásky.
 
 
 
Kdo navštívil ve středu podvečer pražské multikino CineStar Anděl, narazil zde na dlouhý červený koberec, který se táhl přes celé tamní foyer. Rudě zbarvený běhoun tu samozřejmě nebyl jen tak náhodou. Pořadatelé ho rozvinuli při příležitosti slavnostní premiéry romantického muzikálu Decibely lásky. I přes absenci Ivy Janžurové a Karla Gotta, kteří si ve filmu střihli duet, byla herecká a tvůrčí delegace velmi početná.

V čele se samozřejmě ocitl režisér Miloslav Halík s producentem a hitmakerem Michalem Davidem. Romanu Vojtkovi dělala společnost nová přítelkyně v nádherné barevné róbě. Pár se dokonce sladil prostřednictvím stylového kapesníčku. Naopak bez ženy dorazil choreograf Petr Čadek. Všichni přítomní nemohli oči odtrhnout od moderátorky, bývalé playmate a nyní i herečky Petry Svobody. Ve filmu si sice zahrála konzervativní účetní, ale na slavnostní akci vypadala jako pravá hvězda, která ví, co jí sluší. Kopačky odložil do skříně a kostkované sako oblékl Pavel Horváth. Nechyběli ani mladí herci a tanečníci Alžbeta Bartošová, Filip Cíl či Aneta Vrzalová. Pokud si nedovedete snímek s hity Michala Davida představit bez Rudolfa Hrušínského nejml., tak nemusíte, protože i ten byl součástí VIP delegace a samozřejmě i filmového obsazení.

Jak to na akci vypadalo a kdo další ještě do kina zavítal, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací