Na slavnostní premiéře X-Men: Dark Phoenix vystoupil mentalista

Denisa Pfauserová, Marek Dědík či Petr Kutheil se stali svědky kouzla.
 
 
V kinech se odkrývá další kapitola ze světa X-Menů. Sophie Turner, kterou známe jako Sansu Stark ze seriálu Hra u trůny, se po nehodě ve vesmíru začne měnit z Jean Grey na nevyzpytatelnou Dark Phoenix. Slavnostní premiéra snímku X-Men: Dark Phoenix odhalila nejen to, co se po incidentu stalo, ale umožnila všem hostům v sále absolvovat setkání s mentalistou.

Vzhledem k tomu, že se promítaný snímek točí kolem komiksových hrdinů, nechyběla v předsálí ani cosplayerka, tentokrát se vzhledem Jean Grey. Pozvání hosté, kteří se s ústřední filmovou hrdinkou fotografovali, se nejednou inspirovali a předvedli pózu spojenou se čtením myšlenek nebo ovládáním nezměrné síly. Své herecké umění tak předvedli například Petr Kutheil s Markétou Šandovou, tanečník Marek Dědík či Štěpánka Duchková se syny. Akční sci-fi promítání si nenechali ujít ani Jakub Vaňas s Adinou Sivokovou, Denisa Pfauserová, Ornella Štiková, Linda Finková, Petr Zvěřina či Radka Pavlovčinová.

Před samotným začátkem projekce čekalo na diváky v sále překvapení, a to v podobě vystoupení mentalisty. Ten si z diváků vybral čtyři dobrovolníky, kteří se stali účastníky jeho magického čísla s ovládáním mysli.

Jak to na slavnostní premiéře filmu X-Men: Dark Phoenix vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací