Filmové události #32/19: Venom 2, seriál o Monice Lewinské a mnohem více

To vše si pro nás přichystal uplynulý týden.
 
 
Andy Serkis bude režírovat pokračování Venoma. Třetí řada seriálu American Crime Story bude o největší prezidentské aféře. Disney chystá remaky klasik jako je Sám doma nebo Noc v muzeu. A připravuje se i sequel ke snímku Cesta do Ameriky. Spin-offu se pak dočká G. I. Joe. Dále tu pák máme první ukázku k pořadu Carnival Row. A na závěr si připravil trailer i český film Ženská na vrcholu.

#32/19

Herec a režisér Andy Serkis oznámil na svém Instagramu, že se oficiálně ujme režie druhého dílu snímku Venom. Serkis je známý pro svou motion caption práci jako Gluma z Pána prstenů či šimpanz Caesar z Planety opic. Mezi jeho režisérské počiny pak patří nedávný Mowgli. V druhém Venomovi se pak má vrátit Tom Hardy jako titulní protagonista, jeho záporáka si pak zahraje Woody Harrelson, který byl k vidění již na konci jedničky. Více informací zatím není známo.

(Foto z filmu: Venom (2018))

V další řadě pak tvůrci seriálu American Crime Story oznámili, o čem bude jeho třetí řada. Každá sezóna tohoto pořadu se zabývá skutečnou událostí, první byla o kauze O. J. Simpsona, druhá o vraždě Versacea a ta další má být o Monice Lewinské a jedné z největší prezidentských afér ve spojených státech. Do role Lewinské byla podle aktuálních informací obsazena Beanie Feldstein, dále se zde pak objeví Sarah Paulson či Annaleigh Ashford. Premiéru má pak třetí řada chystanou na září příštího roku.

Nebyl by to však týden bez studia Disney. To chystá remaky populárních snímků jako je Noc v muzeu, Dvanáct do tuctu, Deník slabocha nebo Sám doma. To vše pak bude k vidění na novém streamovacímu kanálu Disney+, který již brzy odstartuje.

Po remacích tu máme jeden sequel. A to pokračování k filmu Cesta do Ameriky, kde se proslavil Eddie Murphy. Do nového dílu již byli obsazeni herci Wesley Snipes a Leslie Jones. Více detailů však zatím není známo.

 

(Foto z filmu: Cesta do Ameriky (1988))

A do třetice všeho dobrého je tu spin-off. Ten se týká vojáka G. I. Joe. Studio Paramount oznámilo, že chystá nový film nesoucí název Snake Eyes inspirovaný stejnojmennou hračkou firmy Hasbro. Scénáře by se pak měli ujat Josh Appelbaum a André Nemec, kteří se mimo jiné podíleli na snímcích jako jsou Želvy Ninja nebo Mission: Impossible – Ghost Protocol.

Ani jeden týden se však neobejde bez trailerů. A právě americký seriál Carnival Row, natáčený v mimo jiné v Česku, nám nabídl svou první ukázku. V hlavních rolích se tu objevují Orlando Bloom a Cara Delevingne. Děj se odehrává ve viktoriánském fantasy světě. Hlavními hrdiny jsou pak detektiv (Bloom) a víla (Delevingne), kteří oživí nebezpečnou aféru a musí se společně postavit obrovskému monstru, které ohrožuje jejich město. Všechny epizody seriálu pak budou k vidění již od 30. srpna na streamovacím kanálu Amazon Prime.

Na závěr pak něco z domova. Česká komedie Ženská na vrcholu si pro nás též připravila první trailer. Ve filmu se střetávají otec s dcerou, Bolek Polívka a Anna Polívková. Příběh se pak točí kolem Heleny, která se se svým osmiletým synem vydává na Vánoce na hory, díky hře osudu se však místo v luxusním hotelu ocitá v horské chatě, kde potkává nové přátele. K této nesourodé partě se pak přidávají i Helenini rodiče, takže je o zábavu postaráno. Tato česká romantická komedie má plánovanou premiéru na 7. listopad.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací