Trailer Zakleté pírko: Anastasia Chocholatá a Lukáš Pavlásek v první ukázce pohádky Zdeňka Trošky

Letošní Vánoce budou pohádkové.
 
 
Režisér Zdeněk Troška natočil svoji devátou pohádku, a to Zakleté pírko. Příběh nás seznámí s Aninkou (Anastasia Chocholatá), která pomocí nalezeného pírka přivolá zakletého prince Vítka (Petr Urban). Když to její zlé sestry Boubelína (Lucie Polišenská) a Žouželína (Šárka Vaculíková) zjistí, pírko zničí a princ se ztratí. Aninka se ho proto vydá vysvobodit. Při svém putování zachrání vodníka (Lukáš Pavlásek), který se stane jejím průvodcem.

Zdeněk Troška v rozhovoru prozradil, že se jedná o klasickou českou pohádku, ve které se role obrátí a dívka jde zachránit svého milého. Nejen ústřední zamilovaná dvojice se musela popasovat s mnoha překážkami. Například Lukáš Pavlásek (vodník) si musel osvojit mnoho nových zkušeností, jako je hovořit kachní řečí či se proměnit v žábu.

Jak bude pohádka Zakleté pírko vypadat, ukazuje první trailer. Premiéra filmu je stanovena na 2. ledna 2020. V průběhu letošního prosince se ale uskuteční řada mimořádných předvánočních předpremiér.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací