Rozhovor Zakleté pírko: Lukáš Pavlásek hovořil kachní řečí a měnil se v žábu

Herec se na roli připravoval dva roky, potápěl se a seděl na vrbě u rybníka.

 

Český herec a komik Lukáš Pavlásek se proměnil v pohádkovou bytost. Ve filmu režiséra Zděňka Trošky Zakleté pírko hraje vodníka, který pomáhá ústřední hrdince Anince (Anastasia Chocholatá). Během natáčení na zámku Veltrusy jsme si s Lukášem chvíli popovídali. Během rozhovoru herec nezapřel svůj komediální talent, a dokonce na nás promluvil vodnickou řečí.

Oblíbený komik se na svoji roli v pohádce Zakleté pírko náležitě připravoval, a to celé dva roky. Aby se do role maximálně vžil, vyzkoušel si to, co každý správný vodník dělá, jako je například potápění či sezení na vrbě. Na filmařském place si navíc vyzkoušel žabí pohyby a dialog s kachnou. Poté, co nám prozradil, co všechno obnáší proměnit se v pohádkovou postavu, se s námi po vodnicku rozloučil a utíkal si dát puškvorce k obědu. Jak bude nová pohádka Zdeňka Trošky vypadat, se můžete podívat i na několika záběrech a fotografiích z natáčení.

Celý rozhovor s Lukášem Pavláskem naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací