V novém traileru Ženská na vrcholu vyráží Anna Polívková na hory

V zimní komedii uvidíme Martina Dejdara, Marka Němce, Bolka Polívku, Janu Preissovou a další.
 
 
Režisérka Lenky Kny si zřejmě oblíbila projekty odehrávající se v období Vánoc, protože po romantické komedii Přijde letos Ježíšek? nás vezme na hory, a to v době adventu. V zimní komedii Ženská na vrcholu se vydáme s Helenou (Anna Polívková) a jejím synkem „Kulíškem“ oslavit vánoční svátky na slovenských horách.

A Helena na to nebude sama. Seznámí se zde s bratry v podání Martina Dejdara a Marka Němce. Rodiče svobodné matky a majitelky biokavárny hrají Bolek Polívka a Jana Preissová. Anna Polívková a Bolek Polívka hrají otce a dceru ve filmu poprvé. „Že hraju společně s tátou je skvělé. Účinkujeme spolu třeba v divadle v představení DNA a považuju za vrchol kariéry, že s ním dokážu herecky koexistovat,“ svěřila se Anna Polívková. V dalších rolích uvidíme Janu Krausovou, Marka Adamczyka, Danicu Jurčovou, Romana Pomajba, Antonína Holoubka, Emmu Voksovou a další.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 7. listopadu 2019.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací