Filmové události #38/20: Harry Styles i Jonathan Majors v Marvelu, jsou tu i novinky k She-Hulk

Týden plný marvelovek.
 
 
V Praze odstartoval letošní FebioFest. Jsou tu i první fotografie ke čtvrté řadě seriálu Fargo. V ukázce se představil také pořad Your Honor. Trailer nabídla i netflixovka Chicagský tribunál. Mandalorian se též ukázal v prvním klipu ke své druhé řadě. Disney+ pak chystá marvelovku o She-Hulk, ke které tu jsou nové informace. Do MCU pak přibudou Jonathan Majors a Harry Styles. Ten také chystá svůj samostatný projekt. Biografii o sobě si pak natočí Madonna. Studio Paramount zase chystá vlastní streamovací servis.

#38/20

Máme tu první fotografie ke čtvrté řadě populárního krimi seriálu bratří Cohenových Fargo. V nadcházející sezóně se objeví Chris Rock a Jason Schwartzman jako dva gangsterští rivalové z Kansas City v 50. letech. Seriál bude k vidění o příští neděle na streamovací stanici Hulu.

Kanál Showtime zase chystá kriminální miniseriál z právního prostředí jménem Your Honor, který se představil v první ukázce. Objevit se v něm má i Bryan Cranston jako soudce, jehož syn má problémy se zákonem. Desetidílný pořad má naplánovanou premiéru na letošní prosinec.

Trailer nabídla i nová netflixovka Chicagský tribunál. Drama režiséra a scenáristy Aarona Sorkina se zabývá jedním z nejznámějších soudních řízení, které proběhlo na konci 60. let. To, co bylo původně zamýšleno jako pokojný protest se totiž zvedlo ve vlnu násilí a střetů s policií a organizátoři Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden a Bobby Seale byli obviněni z podněcování nepokojů. Snímek nabízí i hvězdné obsazení, objevit se tu má například Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Michael Keaton nebo Joseph Gordon-Levitt. Chicagský tribunál bude na Netflixu k vidění již od 16. října.

A do třetice tu máme i první klip k očekávané druhé řadě pořadu The Mandalorian, který vysílá streamovací servis Disney+. Pořad, ze světa Star Wars, sleduje stejnojmenného titulního hrdinu s tzv. Baby Yodou a jejich cestu a dobrodružství skrz předalekou galaxii. Na druhou sezónu se mohou příznivci těšit již na konci října.

Na Disney+ se chystá i marvelovský seriál She-Hulk, který se má točit kolem ženské verze slavného zeleného hrdiny Hulka. Titulní protagonistka má svou představitelku, kterou je kanadská herečka Tatiana Maslany. Režie se pak ujme Kat Coiro, která se podílela na seriálech jako It’s Always Sunny In Philadelphia nebo Smrt nás spojí.

Do filmového světa Marvelu pak také přibudou dva noví herci. V první řadě jde o Jonathana Majorse, který se nedávno proslavil v seriálu Lovecraftova země. Ten by se měl objevit v třetím pokračování Ant-Mana jako časem cestující záporák Kang the Conqueror. Za druhé se v MCU objeví i Harry Styles, a to v Eternals jako Starfox, Thanosův bratr.

Harry Styles však svojí filmovou kariéru opravdu rozjíždí. V uplynulém týdnu dostal hlavní roli v psychologickém thriller Don’t Worry, Darling , kde si zahraje po boku Florence Pugh, Dakoty Johnson a Chrise Pinea. Objeví se pak také v LGBT+ romanci My Policeman vedle Lily James, která bude k vidění na Amazon Prime Video.

Svůj vlastní projekt pak chystá i Madonna. Ta plánuje zrežírovat i napsat vlastní biografii, tedy snímek o svém životě. Více detailů však zatím není známo.

Na závěr se pak opět rozšíří trh streamovacích servisů. Přibude na něj totiž kanál studia Paramount pojmenovaný Paramount+. K vidění by na něm měly být veškeré produkční snímky studia, kam patří spousta klasických a známých děl.

(Úvodní foto: zdroj Twitter Alan Sepinwall)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací