Slavnostní premiéru filmu Bábovky uvedli Radka Třeštíková, Rudolf Havlík, Jana Plodková, Barbora Poláková a další

Herci a tvůrci se prošli po červeném koberci.
 
 
Do kin vstoupil filmová podoba knižního bestselleru Bábovky spisovatelky Radky Třeštíkové. Snímek zařazený do žánrů romantika, drama a komedie se pyšní prvotřídním hereckým obsazením a není proto divu, že slavnostní premiéra se konala za účasti bohaté herecké i tvůrčí delegace.

Jana Plodková, Lenka Vlasáková, Barbora Poláková, Rostislav Novák ml., Jiří Langmajer, Petra Nesvačilová, Brigita Cmuntová, Kristýna Podzimková a další vyrazili do pražského kina Lucerna, aby se zde osobně pozdravili s diváky a filmovými fanoušky. Nechyběl ani režisér Rudolf Havlík a spisovatelka a spoluautorka scénáře Radka Třeštíková. Nutno podotknout, že Bábovky jsou již druhým projektem této tvůrčí dvojice (Po čem muži touží).

Bábovky nabízí příběh několika hrdinů, kterým osudová setkání navěky změní životy, které jsou propojeny vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Bábovky mapují současné partnerské i rodinné vztahy, ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života, které zná každý z nás.

Jak to vypadalo na slavnostní premiéře, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací