Ode dneška opět hraje virtuální kino Moje kino LIVE

Obyváky se zase promění v kinosály.
 
 
Česká republika se právě pere s druhou vlnou koronaviru a od pondělí dokonce začne platit nouzový stav s mnoha omezeními. Návrat hlásí ale i oblíbený projekt, a to Moje kino LIVE, které opět nabídne zajímavé filmové projekce.

První promítání podzimního programu vypukne již dnes, tedy v sobotu 3. října 2020. Organizátoři vybrali dokument V síti (15+), jenž se zabývá praktikami sexuálních predátorů na internetu. Po zhlédnutí filmu proběhne diskuse s režisérem Vítem Klusákem a herečkou Terezou Těžkou. Otázky lze pokládat prostřednictvím chatu.

Dále se mohou diváci těšit na projekci intimního dramatu Gero von Boehma s názvem Helmut Newton: Nestoudná krása o kontroverzním i oceňovaném fotografovi (úvod k filmu fotografové Gabina Fárová a Robert Vano), norského snímku o dospívání Disco s hvězdou seriálu Skam Josefine Frida v hlavní roli či polského dramatu Corpus Christi, který se pyšní i nominací na Oscara.

(Foto: V síti, Aerofilms) 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací