Život před sebou (2020)

Režie:
Premiéra v ČR: 13. 11. 2020 ()

Synopse: Oscarová Sophia Loren jako žena, která přežila holocaust a teď se u moře v Itálii živí jako chůva. A k tomu se ještě ujme dvanáctiletého kluka z ulice, který ji okradl.

Recenze:
Příběh snímku Život před sebou se soustředí na dvě hlavní postavy – starou paní, které všichni říkají Madame Rosa, a dvanáctiletého chlapce Mohameda, kterému každý říká zkráceně Momo. Madame Rosa, jež v mládí přežila holokaust, se ve svém bytě stará o děti prostitutek, které se o své potomky nemohly starat. Momo se na druhou stranu potlouká ulicemi a seznamuje se s lidmi, kteří na něj nemají dobrý vliv. Díky tomu jednoho dne na ulici ukradne Madame Rose nákupní tašku. Jeho „opatrovník“, doktor Coen, přinutí chlapce, aby šel tašku vrátit a chce požádat Madame Rosu, aby se chlapce na určitou dobu ujala. Madame Rosa je nejprve zásadně proti, nakonec ale svolí a je jenom na ní a na Momovi, aby si k sobě dokázali najít cestu.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací