Na diváky čeká sedm premiérových epizod seriálu Kameňák

Nové díly budou k viděné on-line.

Příběhy hrdinů z Kameňákova se budou dále rozvíjet, a to v rámci sedmi nových epizod, které navazují na děj již odvysílaných dílů. Po pauze se tak konečně dozvíme, jestli se starostovi Pepanovi (Václav Vydra) podaří vyhrát v soutěži ministerstva o „Pozitivní město roku“ sto milionů na rozvoj Kameňákova.

Sedm nových epizod seriálu Kameňák se rozhodla televize Nova nadělit všem fanouškům při příležitosti oslav svých sedmadvacátých narozenin. „Doba a vůbec život lidský jsou plné stresu. Mysl si chce odpočinout, odreagovat se, rozveselit. Když znáte pointu detektivky, už vás nebaví. Ale smát se vtipům a historkám lze donekonečna. Veselá nálada možná rychle přejde, ale nikdy neomrzí,“ prozradil kreativní producent seriálu Evžen Gogela.

Sedm premiérových epizod, ve kterých se vrátí nejen Václav Vydra jako starosta, ale například i Pavel Kikinčuk jako tajemník Bohous, Martin Dejdar jako náčelník policie Franta, Alice Bendová jako učitelka Jarmila a mnoho dalších, bude od 4. února 2021 k vidění na videoportálu Voyo.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací