Jubilejní 700. epizoda seriálu Simpsonovi odhalí mnohá tajemství

Vánoce, Flanders, tajemná komnata i plány do budoucna.

Na české diváky čeká televizní premiéra již 700. epizody seriálu Simpsonovi. V pondělí 10. května 2021 tak budeme moci odhalit tajemství domu žluté animované rodinky, které nám bylo roky zatajováno.

Věděli jste, že Simpsonovi jsou hitem televizních obrazovek již 32 let po celém světě? Jedná se o nejdéle vysílaný komediální i animovaný seriál. Na fanoušky tak čeká epizoda s číslem 700 a s názvem Příběh Vánoc minulých, která nás vezme do doby před narozením malé Maggie. Během svátků se odehrávala i první epizoda Simpsonových.

Pokud pozorně sledujete úvodní znělku, víte, že nad garáží se nachází malá místnost. Jak to tam ale vypadá? Jubilejní epizoda nám, na přání animátora a producenta Matta Groeninga, umožní do tohoto pokoje nahlédnout. Navíc, odhalíme i tajemství Flandersovy minulosti.

Jestli se někdy dočkáme epizody s pořadovým číslem 1000 sice není jisté, ale producent seriálu Al Jean uvedl, že to není vyloučeno. Produkční studio Fox ovšem oznámilo, že 33. a 34. série natočena bude. To znamená, že 757 dílů Simpsonových vznikne určitě.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací