Rakeťák (2022)

Režie:
Premiéra v ČR: 16. 6. 2022 ()

Synopse: Zkušený člen Vesmírného ochranného sboru Buzz Rakeťák, jeho velitelka Alisha Hlohová a posádka více než tisíce vědců a techniků se vracejí domů ze své aktuální mise. Přibližně 4,2 milionu světelných let od Země je senzor upozorní na přítomnost blízké nezmapované, ale na zdroje potenciálně bohaté planety. Buzz rozhodne, že si jejich průzkumná loď udělá menší okliku a neznámou planetu T’Kani Prime – bažinatou planetu s agresivními liánami a obřími brouky – se vydá prozkoumat. Snaha o rychlý odlet se však zvrtne a vyvrcholí havárií, při níž exploduje palivový článek a Buzz s Alishou a zbytkem posádky na nepříliš přívětivé planetě uvíznou.

Recenze:
Ačkoliv Toy Story: Příběh hraček vyšel už v roce 1995 a po technické stránce není tak úplně dokonalý, dokáže dodnes okouzlit nejenom dětského diváka. Chlapec Andy tehdy dostal k narozeninám novou hračku – neuvěřitelného Buzze Rakeťáka. Tento odvážný strážce vesmíru se po několika dalších pokračování dočkal také vlastního filmu! A ukazuje se, že jeho příběh skutečně stojí za vyprávění.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací