Prokletá romance (2022)

Režie:
Premiéra v ČR: 18. 11. 2022 ()

Synopse: Hraná hudební komedie „Prokletá romance“ je pokračováním Disneyho kasovního trháku „Kouzelná romance“. Ve filmu hrají herci z původního obsazení dojemného filmu o vlídné a beznadějně romantické dívce Giselle z pohádkového světa Andalasie, která v království New York konečně našla svého vysněného prince, kterým je rozvodový právník Robert Philip.

Recenze:
Když se svět promění v pohádku. Přesně to se stane, když si princezna Giselle přeje, aby byl její život o něco přívětivější. Od momentu, co Giselle přišla z pohádkové Andalasie do světa lidí a zamilovala se do právníka Roberta, uplynulo patnáct let a mnohé se od té doby změnilo. Robertova dcera Morgan už je puberťačka a s Giselle mají další vlastní malou dcerku. V průběhu let však Giselle přišla o původní iluze a zjistila, že život v New Yorku zkrátka není to správné pro ni. A tak se rozhodne přestěhovat rodinku do malebného předměstí, ve snaze o nový začátek. Jenže ani tam není všechno tak růžové, a tak začíná Giselle snít o perfektním pohádkovém světě. To se jí však záhy vymkne z rukou, když se její přání stane skutečností, ale ne takovou, jakou si zdaleka představovala.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací