Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

Režie:
Premiéra v ČR: 16. 2. 2023 ()

Synopse: Akční film Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně zahajuje pátou fázi Filmového vesmíru Marvelu (MCU), a v němž pokračuje dobrodružství dvojice superhrdinů zvaných Ant-Man a Wasp. Společně s rodiči Hope prozkoumávají fantaskní Říši kvant, setkávají se s zvláštními novými bytostmi a prožívají dobrodružství, které je posune za hranice všeho, co považovali za možné. V roli Kanga Dobyvatele se vrací Jonathan Majors. Film režíruje Peyton Reed, producenty filmu jsou Kevin Feige a Stephen Broussard.

Recenze:
Scott Lang se může pyšnit tím, že bojoval po boku Kapitána Ameriky proti Iron Manovi, zachránil několikrát svět a byl nedílnou součástí plánu, který vrátil zpátky zmizevší po Thanosově lusknutí. Napsal o tom dokonce i knihu! A teď se těší ze zaslouženého odpočinku a času stráveného se svou dcerou Cassie a přítelkyní Hope. Jeho pohoda však netrvá moc dlouho – jednoho dne jsou totiž při nepovedeném pokus Scott, Cassie a Hope s rodiči Hankem a Janet vtáhnuti do říše kvantu. Zde objevují dosud neobjevený fantaskní svět. Skrývá se zde však také zlo v podobě Kanga, který čekal přesně na tenhle okamžik! Co má v plánu? A jak je na něj napojená Janet Van Dyne?

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací