Kniha Rozpal to, šéfe! Zdeňka Pohlreicha se koupala v šampaňském

Připravte se na letní grilovačky s Pohlreichem.rozpal_to_sefe_00

Nejznámější šéfkuchař u nás, obávaný šéf Zdeněk Pohlreich, se teple oblékl a vyrazil do přírody. Statek jeho manželky Zdeňky se stal svědkem kuchařského umu. Co přesně se v útulném domáckém prostředí odehrálo si Pohlreich nenechal pouze pro sebe. Již ode dneška (18. 5. 2014) budeme moci na TV Prima sledovat nový seriál s názvem Rozpal to, šéfe!, ve kterém se dozvíme, jak na grilu připravit nejen pořádný kus masa, ale i ryby, mořské plody, snídaně a chutné dezerty.

Rozpal to, šéfe! ovšem nebude škádlit naše chuťové pohárky pouze v televizi. V nakladatelství Sevruga vychází i stejnojmenná kuchařská kniha, na jejíchž stránkách nalezneme 91 receptů od hlavních chodů až po vynikající nápoje. Slavnostní křest knihy proběhl v Paláci knih Luxor. Zdeněk Pohlreich si na akci jako kmotry pozval dvě nejkrásnější ženy České republiky, a to Českou Miss 2013 Gabrielu Kratochvílovou a Českou Miss 2014 Gabrielu Frankovou.

Gabriela Kratochvílová se přiznala, že velmi ráda vaří a má radost, když lidé rádi jedí a knize popřála: „Ať inspiruje.“ Jaká kuchyně je jejímu srdci nejbližší nám mimo jiné prozradila v přátelském rozhovoru na setkání s herci a tvůrci filmu Bony a klid 2. Podpořit manžela přišla i dobře naladěná Zdeňka Pohlreichová se synkem. Jak to šéfkuchaři i krásným ženám na akci slušelo si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

rozpal_to_sefe_01

rozpal_to_sefe_02

rozpal_to_sefe_03

rozpal_to_sefe_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací