Soutěž o 5x dvě vstupenky na exkluzivní předpremiéru filmu John Wick

souteze_cerveny_koberec_bannerNenechte si ujít možnost vidět akční nářez John Wick s Keanu Reevesem dříve než všichni ostatní.

Neznalost neomlouvá a ve světě zločinu to platí dvojnásob. Partička zlodějíčků již brzy zjistí, že tentokrát šlápli pořádně vedle. Naštvali totiž Johna Wicka, zabijáka na odpočinku, který se rozhodl naservírovat jim pořádně krvavou odplatu. Charismatického a hlavně smrtelně nebezpečného Wicka ztvárnil Keanu Reeves, jenž se do natáčení vrhl po hlavě a všechny nebezpečné scény zvládl sám, bez kaskadérů. Pokud chcete zjistit odpověď na otázku: „Budeme svědky velkého návratu Keanu Reevese na výsluní?“ dříve, než snímek oficiálně vstoupí do českých kin, zapojte se do naší soutěže o 5x dvě vstupenky na exkluzivní předpremiéru snímku John Wick, která se uskuteční v úterý 21. října 2014 od 19:00 v multikině Cinema City Flora v Praze.

Každý z pěti výherců získá vstupenku pro dvě osoby na exkluzivní předpremiérovou projekci filmu John Wick, která se uskuteční v úterý 21. října 2014 od 19:00 hodin v Cinema City Flora v Praze.

soutez_john_wick_obr_big

 

Výherci budou kontaktováni 20. října 2014 nejpozději do 17:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Kterou ze známých filmových postav neztvárnil Keanu Reeves?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 14. 10. 2014 do 20. 10. 2014 do 8:00. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu John Wick.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu John Wick:john_wick_plakat

Keanu Reeves a Willem Dafoe v akčním filmu, kde se kácí les a kde ve velkém létají třísky. A který přináší čistou radost ze stylové akční jízdy, jaká v kině dlouho nebyla. Oba jsou nájemní zabijáci, staří a dobří přátelé a teď se postaví proti sobě.

Říká se: „Nedráždi hada bosou nohou“. John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevědí, jejich bossové v podsvětí ale ano. Když zjistí, komu, že patří ta krásná ukradená kára, zavládne lehká nervozita a těžká hysterie. Je třeba hned jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů – nájemných zabijáků.

John Wick jakoby vzniknul na objednávku fanoušků akčního žánru. Bez zbytečných kliček střídá jednu nápaditou akci za druhou, oplývá stylem a energií.

Režie: Roman Kašparovský

Hrají: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Jason Isaacs, Ian McShane, Alfie Allen, Bridget Moynahan

Premiera v ČR: 23. 10. 2014 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu John Wick:

1. Soutěž probíhá v období od 14. 10. 2014 do 20. 10. 2014 do 8:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala PRagency – PRomotion, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 20. 10. 2014 do 17:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů distribuční společnosti Bontonfilm a.s..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 14. 10. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací