Křest knihy Ema a pusinkový lupič byl plný sladkostí i bubáků

krest_knihy_ema_obr_00Pusinkový lupič krade naše polibky, necháte si to líbit?

 

 

Líbily se vám ilustrace v úspěšné sérii Doktor Racek a knize Komiksová etiketa? Lukáš Urbánek se opět chopil pastelek a nakreslil Emu, paní Prstovou, pusinkového lupiče a další postavy skrývající se na stránkách knihy Ema a pusinkový lupič. Autorem dobrodružného textu je Rudolf Král, jež prozradil, že publikace vznikla díky jeho ženě a dcerce Emě, o které příběh částečně je. Spisovatel navíc všechny přítomné vybízel, aby to v noci nepřeháněli se spaním, užili si jeden druhého a nedali tak pusinkovému zloději šanci.

Vzhledem k tomu, že Ema a pusinkový lupič je kniha určená pro děti, byl podle toho stylizovaný i samotný křest, který se konal v Café Jedna ve Veletržním paláci. Hned poté, co vicemistryně světa v basketbalu z roku 2010 v Praze Ilona Burgrová knihu pro štěstí políbila, se všichni kluci a holky vrhli do výroby masek a hledání sladkých pusinek. Mnozí kluci neváhali, klekli si na všechny čtyři a prohledávali každý kout kavárny, aby si mohli pochutnat na oblíbené sladkosti.

Jak to na křtu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

krest_knihy_ema_obr_01

krest_knihy_ema_obr_02

krest_knihy_ema_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací